Les dones fem història

"Fem història". Mey Rahola, fotografia, dones i arquitectura

Imatge: 
Sense títol (Figures d’esquena, costa de Cap de Creus) - Fotògrafa Mey Rahola ©Hereus de Mey Rahola

Recupereu el vídeo de la jornada

El Grup Obert de Dones Arquitectes del COAC continua amb el cicle de xerrades "Les dones fem". Sota el títol “Fem Història”, el dilluns 30 de novembre a les 17.30 h es podrà veure en línia una conferència i taula rodona sobre fotografia, arquitectura i dones.

La sessió consistirà en la presentació de la figura de Mey Rahola, una de les primeres dones fotògrafes artístiques dels anys 30, a càrrec de Roser Martínez, historiadora de la fotografia, i Lluís Bertran, musicòleg.

Aquesta presentació anirà seguida d’una taula rodona moderada per Marta Pérez, arquitecta i urbanista a l'Àrea Metropolitana de Barcelona, on participaran Marcela Grassi, arquitecta i fotògrafa professional d’arquitectura; Judit Taberna Torres, arquitecta, fotògrafa, docent i investigadora, i Eva Serrats Luyts, arquitecta, fotògrafa i directora/productora de cinema documental. Compartiran la seva experiència actual sobre l’arquitectura i la fotografia.

Presentarà l'acte Sandra Bestraten, presidenta de la Demarcació de Barcelona.

La sessió es durà a terme a través de Microsoft Teams. És necessària la inscripció prèvia.
Les persones inscrites rebran un correu amb l'enllaç per accedir a la sessió.

Cicle de xerrades "Les dones fem"
El cicle organitzat pel Grup Obert de Dones Arquitectes s'emmarca en el punt 7 del decàleg "El nostre clam per l'equitat", de la Comissió de Dones i Igualtat de la Intercol·legial, que estableix que "el Col·legi ha d’implementar paritàriament la visibilització de les dones al món professional".

Amb el suport de:Cicle patrocinat per:

 
Versió per a imprimirPDF version