dones llegint a un banc, foto en blanc i negre

Continuem amb el cicle de xerrades "Les dones fem". Aquest cop, FEM XARXA

Imatge: 
© Fons F. Català-Roca. Arxiu Històric del COAC - 50è Aniversari
AFORAMENT COMPLET

El passat mes d'octubre, el Grup Obert de Dones Arquitectes del COAC va iniciar el cicle de xerrades "Les dones fem", amb l'objectiu de debatre el paper de les dones en diferents aspectes de la professió i impulsar i fomentar la seva participació i visibilització.

La propera sessió tindrà lloc el dijous 21 de novembre a les 18 h, a la Sala Mirador de plaça Nova (8a planta), sota el títol "Fem Xarxa". Presentarà l'acte Sandra Bestraten, presidenta de la Demarcació de Barcelona, i moderaran el debat les arquitectes Olga Guday, directora de Guday Terreros Arquitectura, i Elena Orteu, directora de Search & Drive, membres ambdues del Grup Obert de Dones Arquitectes.

Comptarem amb la participació de Marga Santaeulària, membre fundadora del Club de Politècniques de la UPC; Anna Ramos, directora de la Fundació Mies van der Rohe; Lucia Millet, cofundadora de Cierto Estudio; Joana Cornudella, associada a PMMT Forward Thinking Healthcare Architecture; i Amaya Celaya, coordinadora de Normativa i Operacions - Programa de Perfils de Resiliència de Ciutats, ONU-Habitat.

Es parlarà sobre l'empoderament de la dona i sobre les xarxes mentores existents, com FIDEM, Grup de Politècniques UPC o CPAC. També es debatrà sobre la mirada de la dona en el desenvolupament professional, en aspectes com la internacionalització, la gestió i la innovació i finalment es parlarà de les renúncies o pactes que cal fer en la vida personal com a dona professional. 

Cicle de xerrades "Les dones fem"
El cicle organitzat pel Grup Obert de Dones Arquitectes s'emmarca en el punt 7 del decàleg "El nostre clam per l'equitat", de la Comissió de Dones i Igualtat de la Intercol·legial, que estableix que "el Col·legi ha d’implementar paritàriament la visibilització de les dones al món professional".

Les sessions seran mensuals i cada una se centrarà en un tema diferent: Fem Història, Fem Recerca, Fem Llibres, Fem Paisatge, Fem Escola...
Versió per a imprimirPDF version