Puntúa de l'1 al 5 els següents aspectes de les noves seccions.
Pregunta 1 2 3 4 5
Disseny del nou entorn
Facilitat d’ús
Utilitat de les gestions que pots realitzar
Impressió general
mapa del món amb icones

Les possibilitats que ofereix treballar a l'estranger. Xarxa Internacional al cicle "Les dones Fem"

Imatge: 
© Freepik

El Grup Obert de Dones Arquitectes del COAC continua amb el cicle de xerrades "Les dones fem". Sota el títol “Fem Xarxa Internacional”, el dimecres 24 de febrer a les 17.30 h (CET) es podrà seguir en línia la xerrada i taula rodona sobre l’experiència de les dones arquitectes a l’estranger.

Recupereu el vídeo de la jornada:

L’objectiu de la sessió és parlar sobre les possibilitats que ofereix per a les arquitectes sortir a treballar a l’estranger: aprendre sobre altres cultures i maneres de construir, descobrir noves tendències, ampliar l’experiència i millorar el CV, participar en tasques de cooperació o optar a oportunitats de lideratge, entre altres. Volem donar a conèixer els exemples d’arquitectes que, per diferents motius, han buscat crear la seva carrera professional, fora del seu país d’origen, repassar la seva experiència, analitzar-ne els avantatges, crear una xarxa i pensar en solucions a problemes comuns.

L’acte serà presentat per Elena Orteu, arquitecta i sòcia directora de Search & Drive, i Olga Guday, Directora de Guday Terreros arquitectura. Comptarà amb la participació de Ana Mª Álvarez (CO i ES), arquitecta i editora especialitzada en arquitectura; Montserrat Salvadó (DE, NL, PE i ES), arquitecta i MBA, desenvolupament de negocis; Lara Pérez-Porro (ES, IT, AU i NL), arquitecta especialitzada en Wayfinding. A més comptarem amb Alicia Padilla, subdirectora de la Fundación Arquia.

Introduirà l'acte Sandra Bestraten, presidenta de la Demarcació de Barcelona.

La sessió es durà a terme a través de Microsoft Teams. És necessària la inscripció prèvia. Les persones inscrites rebran un correu amb l'enllaç per accedir a la sessió.

Cicle de xerrades "Les dones fem"
El cicle organitzat pel Grup Obert de Dones Arquitectes s'emmarca en el punt 7 del decàleg "El nostre clam per l'equitat", de la Comissió de Dones i Igualtat de la Intercol·legial, que estableix que "el Col·legi ha d’implementar paritàriament la visibilització de les dones al món professional".

Cicle patrocinat per:
 

 

Versió per a imprimirPDF version