Puntúa de l'1 al 5 els següents aspectes de les noves seccions.
Pregunta 1 2 3 4 5
Disseny del nou entorn
Facilitat d’ús
Utilitat de les gestions que pots realitzar
Impressió general
Smart Robotics, Drons i vehicles autònoms, BIM i Digital Twin

'Innovació Digital: Smart Robotics, Drons i vehicles autònoms, BIM i Digital Twin

Imatge: 
Gratisography

El Cicle d’Innovació Digital segueix la seva activitat i presenta, el dijous 25 de febrer a les 17 h, la quarta sessió online. 

La robotització de tasques repetives és una realitat als diferents sectors i un dels facilitadors de la indústria 4.0. Els robots ajudats per les persones, els drons i qualsevol element autònom, canvien la manera d’entendre el futur i el present. La supply chain evoluciona a ecosistemes col·laboratius plens d'elements interconnectats. Veurem com el BIM i el Digital Twin són els facilitadors d'aquest ecosistema dins el món de la Construcció 

La Directora d'Innovació Digital del COAC, Isabel Bellot, compartirà el seu coneixement en aquests àmbits i comptarà amb la col·laboració de Ferran Bermejo, Director tècnic de l'ITEC, que ens parlarà de l'entorn col·laboratiu i el BIM.

 Inscriu-te a la jornada

Cicle d'Innovació Digital
Amb aquest cicle, el COAC vol promoure un canvi cultural-tecnològic en el sector, i compartir el coneixement de conceptes bàsics que ajudaran a la professió a ser més competitiva. Consulta el programa de jornades.


Versió per a imprimirPDF version