Puntúa de l'1 al 5 els següents aspectes de les noves seccions.
Pregunta 1 2 3 4 5
Disseny del nou entorn
Facilitat d’ús
Utilitat de les gestions que pots realitzar
Impressió general
Jornada de Suport Professional: La fusta

Jornada de Suport Professional: Construcció, indústria i gestió forestal. La fusta, del territori a l'obra

Imatge: 
© Pexels

La fusta és un material natural, càlid i confortable per a l'usuari, amb unes prestacions tècniques que li donen una gran versatilitat dins el sector de l'edificació, i amb destacades característiques ambientals. 

Es pot usar a l'estructura d'un edifici, als seus tancaments, a divisòries, acabats, paviments o mobiliari. Ambientalment és un material natural, renovable, molt durable si es manté sec, reutilitzable, reciclable i valoritzable energèticament.

En la propera Jornada de Suport Professional, organitzada conjuntament amb l'ITeC en el marc del programa ITeC Time, parlarem de la fusta amb representants dels diferents punts de vista: usuaris, tècnics prescriptors, empresaris de la indústria transformadora, professionals de la gestió forestal i administració pública.

Presentarà l'acte Pere Castelltort, secretari de la Junta de Govern del COAC, i moderarà el debat Xevi Prat Navarro, arquitecte del Departament Comercial de l'ITeC. Comptarem amb la participació de:

Albert Admetlla, Vicedegà del Col·legi d'Enginyers Tècnics Agrícoles i Forestals de Catalunya. Enginyer Tècnic Forestal. Actualment gerent i director tècnic a Kmod, Enginyeria en Fusta, empresa especialitzada en projectes de disseny i càlcul d'estructures de fusta, i de modelatge en 3D per a la mecanització en CNC.

Sergi Sebastià, Tècnic superior en Administració i finances i Tecnic superior de Projectes d’edificació. Actualment Adjunt a Gerència de l’empresa familiar Sebastià - Indústries de la fusta, dedicada a la fabricació d’estructures de fusta, edificacions de baix consum energètic i únic fabricant de panells CLT amb Fusta del Pirineu Català.

Andreas Garraux, Arquitecte suís arrelat a Catalunya que manté una col·laboració constant amb una empresa suïssa de construcció de fusta. Està construint una àmplia varietat d'edificis, des de residencials fins a clíniques sofisticades amb la constant que són de fusta.

Pol Massoni, Arquitecte, soci de la cooperativa d’arquitectes Lacol, projectista, director d’obra i habitant de La Borda, habitatge cooperatiu construït amb fusta.

Oriol Anson, Enginyer tècnic Agrícola. Ha treballat en l’àmbit de la consultoria industrial i agrària en l’exercici lliure i en l’àmbit de les organitzacions agràries. Actualment és Director General de Desenvolupament Rural del Departament d’Agricultura Ramaderia, Pesca i Alimentació.

Inscripcions
La jornada és gratuïta, però cal inscripció prèvia. Les persones inscrites rebran un correu electrònic amb l'enllaç per seguir en directe la sessió.

Acte organitzat conjuntament amb:

Versió per a imprimirPDF version