Puntúa de l'1 al 5 els següents aspectes de les noves seccions.
Pregunta 1 2 3 4 5
Disseny del nou entorn
Facilitat d’ús
Utilitat de les gestions que pots realitzar
Impressió general
Imatge promocional del Congrés d'Arquitectura i Salut

VII Congrés d'Arquitectura i Salut: l'arquitectura i la salut del planeta i les persones

Imatge: 
© Pexels
Vetllar perquè els processos siguin més sostenibles i eficients és una tendència cada cop més estesa a la nostra societat, també en el món de l’arquitectura.

Per això, el proper 18 de maig, l’Agrupació d’Arquitectura i Sostenibilitat i l'Associació d'Estudis Geobiològics GEA coorganitzen el VII Congrés d’Arquitectura i Salut, dedicat al paper de l’arquitectura en la creació d’espais més saludables a través de tècniques i ús de materials sostenibles.

                                           


El Congrés vol promoure eines i tècniques que contribueixin a la creació d’espais que tinguin en compte la salut de les persones des de la rehabilitació, l’ús de materials naturals i i l'impacte ambiental per tal de garantir la qualitat de l'ambient dels interiors dels edificis. 

La jornada, que se celebrarà a la seu de Barcelona del COAC, s'estructura en 2 blocs que inclouen diverses conferències i taula rodona cadascun. La primera part girarà al voltant dels "edificis saludables descarbonitzats i circulars” i la segona estarà dedicada al “paper dels materials de construcció en el canvi climàtic: salut del planeta i salut de les persones”.

Cal inscripció prèvia. L’entrada té un preu de 20 euros. Els arquitectes col·legiats, els socis de d'AuS i els membres de les entitats organitzadores tenen entrada gratuïta. 

                                        

Versió per a imprimirPDF version