Puntúa de l'1 al 5 els següents aspectes de les noves seccions.
Pregunta 1 2 3 4 5
Disseny del nou entorn
Facilitat d’ús
Utilitat de les gestions que pots realitzar
Impressió general
Nou Espai Terapèutic del Pediatric Cancer Center PCCB de l’Hospital Sant Joan de Déu

Presentació del Concurs per a l'Espai Terapèutic del Pediatric Cancer Center Barcelona

Imatge: 
Nou Espai Terapèutic del Pediatric Cancer Center PCCB de l’Hospital Sant Joan de Déu

El proper 20 de juny a les 17 h, es presentarà a la Sala Mirador del COAC el Concurs de l'Espai Terapèutic del Pediatric Cancer Center Barcelona (PCCB), una invitació oberta a pensar com ha de ser l'entorn d'aquest nou espai de l'Hospital Sant Joan de Déu.

Aquesta proposta neix a la Festa d’Arquitectura organitzada per la Demarcació de Barcelona l'any 2019, on es va fer una plantada d’arbres darrera de l’Hospital, dissenyada pels estudiants de l’optativa de Paisatgisme de l’ETSAB i dirigida per l’arquitecta Marina Cervera. El propietari dels terrenys adjacents ha cedit 25 hectàrees al PCCB i l’Hospital ha demanat suport al COAC per impulsar el concurs per renaturalitzar aquest espai.

Es preveu que hi hagi 5 premiats i aconseguir un healing garden diferent, un espai verd, mediterrani, dins el Parc Natural de Collserola, connectat amb la ciutat i el camí de les Aigües, inclusiu i accessible.

La jornada del dia 20 estarà presentada per la presidenta de la Demarcació de Barcelona, Sandra Bestraten, i comptarà amb la participació del director gerent del Consorci del Parc Natural de la Serra de Collserola, Raimon Roda, per comentar l'enclavament on s'ha de situar el nou Espai Terapèutic; el gerent de l'Hospital Sant Joan de Déu, Manel del Castillo, que parlarà sobre la tasca duta a terme a l'hospital per recollir opinions i necessitats; l'arquitecte Albert Pineda, que detallarà les característiques de l'edifici del Pediatric Cancer Center, i l'arquitecta i paisatgista Marina Cervera , que explicarà els detalls tècnics del concurs.

La jornada acabarà amb un torn obert de preguntes.

Inscripcions
Per assistir a la jornada, cal inscripció prèvia.
 
Recupera el vídeo de la plantada d'arbres celebrada el 2019 a l'entorn de l'Hospital Sant Joan de Déu:


  
  
Versió per a imprimirPDF version