Puntúa de l'1 al 5 els següents aspectes de les noves seccions.
Pregunta 1 2 3 4 5
Disseny del nou entorn
Facilitat d’ús
Utilitat de les gestions que pots realitzar
Impressió general

Sessió de consultes sobre les convocatòries Next Generation a Catalunya: requisits i processos de sol·licitud

Imatge: 
© Col·legi d'Arquitectes de Catalunya (COAC)

En el marc dels fons Next Generation per a la rehabilitació residencial, l'Oficina Tècnica de Rehabilitació (OTR) organitza una sessió de consultes i aclariments on es resoldran els dubtes més freqüents i les consultes que els assistents vulguin exposar en relació als programes d’ajuda pel que fa a l'Edifici (Programa 3), l'Habitatge (P. 4) i el Llibre de l’Edifici Existent i Projectes de Rehabilitació (P. 5).

Així mateix, s'explicarà com tramitar les sol·licituds per al Programa 3 amb els formularis en línia que hi ha habilitats, així com la documentació i formularis normalitzats que s’exigeixen.

Tant en el cas de la convocatòria de l’Agència de l’Habitatge de Catalunya com en la de l’Àrea Metropolitana, s’accedirà als seus aplicatius per veure els passos a seguir per tal de formalitzar la sol·licitud d'ajut. En el cas de la ciutat de Barcelona, tot i que la convocatòria encara no s’ha obert, es donaran indicacions de com està previst que sigui el procés de tramitació.

Finalment, s'aclariran els punts a destacar de divergència entre les convocatòries i els aspectes rellevants a tenir en compte.

La jornada tindrà lloc el divendres 17 de juny a les 12 h a la Sala Mirador de Plaça Nova, i també es podrà seguir en línia. 

PROGRAMA:

12:00 h Benvinguda i introducció, a càrrec de Jorge García de la Cámara, Director d'Operativa i Serveis del COAC

12:10 h Sessió de consultes i procediments de sol·licitud, a càrrec de l'Equip de l'Oficina Tècnica de Rehabilitació (OTR) del COAC

INSCRIPCIONS:
Per assistir-hi presencialment, inscriu-te aquí.
En cas de voler seguir la sessió en línia, inscriu-te aquí.

Versió per a imprimirPDF version