Miércoles Tecnológicos: De cero a web en 10 minutos

El próximo 14 de octubre retomamos los Miércoles Tecnológicos, con una sesión en línea organizada por el Grupo de Trabajo de Informática y la Fundación .cat: "De cero a web en 10 minutos. La web propia con dominio propio como eje vertebrador de la identidad digital".

PDF version

Dimecres Tecnològics: De zero a web en 10 minuts

El proper 14 d'octubre reprenem els Dimecres Tecnològics, amb una sessió en línia organitzada pel Grup de Treball d'Informàtica i la Fundació .cat: "De zero a web en 10 minuts. El web propi amb domini propi com a eix vertebrador de la identitat digital".

PDF version

Dimecres Tecnològics: Crea projectes més sostenibles i rentables compensant les emissions de CO2

El 21 d'octubre a les 11 h, tindrà lloc el proper Dimecres Tecnològic, organitzat conjuntament amb l'ITeC. La sessió, a càrrec de Licinio Alfaro, cap del Departament de Construcció sostenible de l'ITeC, porta per títol "Crea projectes més sostenibles i rentables compensant les emissions de CO2".

PDF version

Arquitectura, cooperació i espiritualitat

El proper dijous 29 d'octubre tindrà lloc la conferència online "Arquitectura, cooperació i espiritualitat". Diàleg amb Pau Vidal Sas, arquitecte, jesuïta i teòleg (Migra Studium i EIDES), i conduït per Diego Carrillo Messa, arquitecte (Celobert Cooperativa).
PDF version

Conferència: Projecte Pavelló Vic Salut. Extensió de l'Hospital Universitari de Vic

El proper dimarts 24 de novembre tindrà lloc la conferència online "PROJECTE PAVELLÓ VIC SALUT. EXTENSIÓ DE L'HOSPITAL UNIVERSITARI DE VIC", a càrrec de l'arquitecte Arnau Sañé. Ens parlarà del projecte per les obres d’adequació realitzades en el Pavelló municipal d’Esports Castell d’en Planes de Vic, per tal d’encabir-hi les instal·lacions necessàries per la construcció d’un hospital de campanya que doni servei a l’Hospital Universitari de Vic durant el temps que duri la pandèmia produïda pel virus anomenat COVID-19.

PDF version

Va de LÍMITS

El proper dimarts 1 de desembre tindrà lloc la conferència online "Va de LÍMITS", a càrrec de l'arquitecta Lídia Arboix. Per millorar l’habitatge s’ha de millorar la ciutat: es poden possibilitar petits canvis per humanitzar el carrer: des de l’arquitectura, des de l’administració amb la complicitat dels habitadors del carrer.

PDF version

Conferència: Rehabilitació d'edificis catalogats

El proper dimarts 10 de novembre tindrà lloc la conferència online "REHABILITACIÓ EDIFICIS CATALOGATS" . La xerrada anirà a càrrec de l'arquitecte Pere Santamaria. Ens parlarà de les rehabilitacions de:

- Casa Alter de Manresa: rehabilitació integral amb reforç estructural, canvi de distribució, façanes, i ampliació edifici annex.

- Casino Borràs de Castellbell i El Vilar: es tracta d’una rehabilitació d’una façana.

PDF version

Conferència: Nous espais per a l’aprenentatge

El proper dimecres 14 d'octubre tindrà lloc la conferència online "Nous espais per a l'aprenentatge", a càrrec dels arquitectes Anna Pont i Jordi Comas, que formen l'equip COMAS-PONT . En un moment en que els centres educatius es plantegen nous mètodes d’aprenentatge es fa inevitable repensar els espais que configuren les escoles/instituts.

PDF version

Debatimos en el COAC el valor urbanístico de la vivienda protegida de alquiler

La Agrupación de Arquitectos Urbanistas de Cataluña (AAUC) organiza una jornada de debate, el próximo jueves 17 de septiembre a las 17.00 h, para hablar sobre el valor urbanístico de la vivienda protegida de alquiler. La sesión, que se celebrará en plaça Nova y contará con destacados ponentes, se podrá seguir en directo por streaming.
PDF version

Abiertas las inscripciones para el Postgrado Rehabilitar desde la estructura

El posgrado de la Escola Sert "Rehabilitar desde la Estructura" pretende mejorar la preparación del alumnado para que pueda desarrollar su actividad profesional en el campo de la rehabilitación basada en el uso del acero.

El contenido del curso pretende ser un recorrido por las diferentes técnicas de intervención en rehabilitación edificatoria y está avalado por el trabajo profesional continuado del equipo de arquitectos BOMA, del que Robert Brufau, director del posgrado, formó parte hasta el año 2013.
PDF version

Pàgines