Puntúa de l'1 al 5 els següents aspectes de les noves seccions.
Pregunta 1 2 3 4 5
Disseny del nou entorn
Facilitat d’ús
Utilitat de les gestions que pots realitzar
Impressió general

Trobada col·legial d'arquitectes de la Demarcació de Girona del COAC 2024, a S'Agaró

Imatge: 
© Hostal La Gavina de s’Agaró. Mur, Ricard. Fons Col·legial COAC Girona
Aquest any, la Trobada col·legial d'arquitectes de la Demarcació de Girona del COAC, es farà el 19 d’abril a S’Agaró, en el marc del centenari del projecte de la ciutat-jardí, màxim exponent de l’arquitectura de la Costa Brava de principis del segle XX, obra de l’arquitecte noucentista Rafael Masó i Valentí.

La jornada començarà amb un recorregut pel nucli residencial de S'Agaró i, tot seguit, al voltant de les 21 hores, se servirà el còctel a l’Hostal de la Gavina. Per a la bona organització de la visita farem sis grups.

El preu per persona és de 35 € (IVA no inclòs). 

Consulta el menú del còctel. 

Inscripcions obertes
Per poder participar en la Trobada, t'has d'inscriure a través del portal d'inscripcions. Cada arquitecte/a col·legiat a la Demarcació de Girona del COAC pot portar un sol acompanyant. Les places són limitades, per l'aforament de l'espai, i per tant se seguirà un rigorós ordre d'inscripció. No s’admetran inscripcions ni anul·lacions després del 12 d'abril.

Accedeix a la plataforma d'inscripcions (TANCADES)

Allotja't a l'Hostal de la Gavina
Amb motiu de la Trobada d'arquitectes de la Demarcació de Girona del COAC i del Centenari de S'Agaró, l'Hostal de la Gavina ofereix preus especials per als col·legiats que desitgin quedar-s'hi a dormir la nit de la trobada. Si estàs interessat en aquesta oferta, cal que formalitzis la reserva a través del correu info.grupos@lagavina.com.

Consulta les tarifes especials
PDF version

Àgora: quines solucions podem aportar per resoldre el problema de les llicències municipals

Imatge: 
© Col·legi d'Arquitectes de Catalunya (COAC)
El proper 6 de febrer a l'Àgora tindrem una nova ocasió per trobar-nos i debatre sobre projectes del COAC i l'exercici de la professió.

En aquesta ocasió, volem dedicar la trobada a posar en comú la informació i experiències en relació a les llicències municipals, un tema que fa temps que ens preocupa com a arquitectes i com a institució.

El COAC ha dut a terme diverses enquestes específiques per avaluar el grau de satisfacció dels col·legiats amb el procés de tramitació de llicències, detectar problemàtiques més recurrents i així poder actuar amb les administracions per tal de simplificar i agilitzar el procés. Podeu consultar el resultat del darrer informe, publicat el 2021.

Amb la voluntat d'avaluació contínua, l’octubre del 2022 el COAC va iniciar una enquesta que els col·legiats poden respondre en el moment de visar un projecte d'execució. L'enquesta permet tenir una radiografia de l'estat actual en relació a aquest tràmit administratiu, conèixer les necessitats, dificultats, punts de millora... Es tracta d'una informació molt útil que ens ajuda com a institució a l'hora de poder col·laborar amb les administracions a fi d'aconseguir reduir traves administratives i així simplificar i agilitzar els tràmits.

En aquesta trobada comptarem amb l'assistència, entre d'altres, de Xavier Ludevid, president de l'Agrupació d'Arquitectes al Servei de l'Administració Pública (AASAP); Estefania Aguado, membre de la junta de l'AASAP i cap de llicències de l'Ajuntament de Cerdanyola del Vallès; Ismael Peña-López, director de l'Escola d'Administració Pública de Catalunya;  Itziar González, arquitecta, urbanista i exregidora del districte de Ciutat Vella de l'Ajuntament de Barcelona.

Per buscar solucions entre tots, et convidem a assistir a la propera Àgora -un espai d'escolta, informació i debat del COAC-, en la qual podrem posar en comú problemàtiques i què podem aportar per ajudar a solventar-les.  

Recupera el vídeo de la trobada:

 

PDF version

Presentació del veredicte de la 4a Mostra d’Arquitectura de Barcelona

Imatge: 
© Col·legi d'Arquitectes de Catalunya (COAC)
El proper dimarts 12 de desembre a les 18 h, tindrà lloc l'acte de presentació del veredicte de la 4a Mostra d’Arquitectura Catalana de Barcelona i lliurament dels diplomes a les obres destacades i seleccionades d’aquesta 4a edició.

Presentaran l'acte Sandra Bestraten, presidenta de la Demarcació de Barcelona, i Francesc Camps, comissari de les Mostres d'Arquitectura Catalana.

Tot seguit, se celebrarà un concert en directe a càrrec de Gerard Guerra, arquitecte i pianista autor de “Musitectura”, obra destacada a la 3a edició de la Mostra de Barcelona.

L'acte tindrà lloc a la Sala d’actes de la Seu del COAC a Plaça Nova 5, a Barcelona, i també es podrà seguir per streaming a través del canal Youtube del COAC.

Mostres d'Arquitectura
El programa Mostres d'Arquitectura Catalana recull l'herència de les Biennals, Triennals i Premis d'Arquitectura organitzats des de les diferents seus col·legials, amb l'objectiu de posar en valor el treball dels arquitectes arreu del territori català. El programa té, per damunt de tot, la vocació de ser un vehicle de divulgació del fet arquitectònic. També busca ser una exposició de la versatilitat que ens proporciona la nostra formació, mostrant altres maneres d'exercir l'ofici que van més enllà de les atribucions clàssiques. Us convidem a visitar la galeria de projectes de les Mostres d'Arquitectura

Si vols assistir de públic, cal inscripció prèvia.

Programa de l’acte
18h Presentació a càrrec de Sandra Bestraten, presidenta COAC Barcelona, i Francesc Camps, Comissari de la Mostra d’Arquitectura Catalana
18.15h Projecció del vídeo del veredicte
18.45h Entrega de diplomes a càrrec del Jurat de la Mostra
19.15h Concert de piano, Gerard Guerra, arquitecte i pianista
19.30h Copa de cava i pica-pica
PDF version

Encuentro de Sant Pere en la Delegación del Alt Empordà del COAC

Imatge: 
© Sílvia Garcia Camps

El martes 27 de junio de 2023, a las 19 horas, la sede de la Delegación del Alt Empordà del COAC acogerá el tradicional encuentro de arquitectos de Sant Pere en el que se inaugurará la exposición "Domestic Workspaces. Sílvia García Camps", la cual se podrá ver hasta el 24 de septiembre.

 En la muestra, la arquitecta e ilustradora Sílvia Garcia Camps (Manresa, 1990) recoge la esencia de 26 despachos de arquitectura para dar a conocer el panorama arquitectónico actual desde otra perspectiva: la domesticidad de los estudios. Para dar a conocer estas domesticidades, la ilustradora utiliza un collage naif resultante de la unión del dibujo a mano alzada de estos espacios con otros elementos utilizando la tecnología.

La arquitectura y el interiorismo de los espacios de trabajo de los arquitectos – estudios-taller, estudios corporativos, estudios-casa-, se convierte en el pretexto para reflexionar sobre el diálogo que establecen las personas con los espacios que ocupan a través de los objetos cotidianos que las decoran.

 En la celebración de San Pedro habrá una copa de cava y coca de San Pedro.

PDF version

Pàgines