3a sessió del Cicle Hàbitat II: Economia

El 10 de desembre a les 18.30 h tindrem la 3a i darrera sessió del cicle Hàbitat II, les primeres passes, comissariat pels arquitectes Ferran Vizoso, Jesús Cardona i Carlos Bergillos.  
PDF version

La innovació urbana des de la perspectiva de l’arquitectura i l’urbanisme. Reflexions al voltant de “La ciutat Proactiva”

La innovació és una component intrínseca a la figura de l’arquitecte contemporani i l’aproximació a l’espai construït des d’una perspectiva plural, multidisciplinària i crítica. Ha estat clau en la tasca de donar resposta a les necessitats que s’enfronten les ciutats, amb solucions constructives i de gestió de l’espai.
PDF version

Patis amb la infància: Somiem espais en lloc de construir murs

El pati és l’espai de les escoles en el qual el joc viu. És un espai privilegiat —sovint oblidat— i ple d’oportunitats educatives.

PDF version

Trobada/debat "El Pla Director de la Conca d’Òdena"

El recentment format Grup de treball d'arquitectes de l'Anoia proposa un seguit de trobades/debat mensuals per tractar diferents temes que afecten al territori i la professió.

PDF version

La investigación, tema de la primera jornada del año del ciclo "Las mujeres hacemos"

El pasado mes de octubre, el Grupo Abierto de Mujeres Arquitectas del COAC inició el ciclo de charlas  "Las mujeres hacemos", con el objetivo de debatir el papel de las mujeres en diferentes aspectos de la profesión e impulsar y fomentar su participación y visibilización.

Podéis recuperar el vídeo de la sesión:
PDF version

La recerca, tema de la primera jornada de l'any del cicle "Les dones fem"

El passat mes d'octubre, el Grup Obert de Dones Arquitectes del COAC va iniciar el cicle de xerrades "Les dones fem", amb l'objectiu de debatre el paper de les dones en diferents aspectes de la professió i impulsar i fomentar la seva participació i visibilització.

Recupereu el vídeo de la jornada:
PDF version

BOOK LAUNCH OF 'ARXIU HISTÒRIC COL·LEGI D’ARQUITECTES DE CATALUNYA. DIBUIXOS D’ARQUITECTURA. DIBUJOS DE ARQUITECTURA. ARCHITECTURAL DRAWINGS'

To mark the 50th anniversary of the creation of the Historical Archive of the Architects’ Association of Catalonia we have published a book that contains a selection of the collection of nearly two million documents held in the Archive’s repositories.

PDF version

Pàgines