Puntúa de l'1 al 5 els següents aspectes de les noves seccions.
Pregunta 1 2 3 4 5
Disseny del nou entorn
Facilitat d’ús
Utilitat de les gestions que pots realitzar
Impressió general

Taula rodona. Arquitectura i tipologies climàtiques

Taula rodona en el marc de l’exposició “Clima, cos, plaer.
PDF version

Eleccions municipals 2023. Debat a Castelló d'Empúries

En el marc de les pròximes eleccions municipals, la Demarcació de Girona del Col·legi de Periodistes de Catalunya i la Delegació de l’Alt Empordà del Col·legi d’Arquitectes de Catalunya, com a entitats implicades en el procés de transformació social i urbana de la ciutat, col·laboren en els quatre debats electorals promoguts per Empordà Televisió i el Setmanari de l’Alt Empordà, que es faran als municipis de Llançà, Castelló d’Empúries, Figueres i Roses.
PDF version

Eleccions municipals 2023. Debat a Llançà

En el marc de les pròximes eleccions municipals, la Demarcació de Girona del Col·legi de Periodistes de Catalunya i la Delegació de l’Alt Empordà del Col·legi d’Arquitectes de Catalunya, com a entitats implicades en el procés de transformació social i urbana de la ciutat, col·laboren en els quatre debats electorals promoguts per Empordà Televisió i el Setmanari de l’Alt Empordà, que es faran als municipis de Llançà, Castelló d’Empúries, Figueres i Roses.
PDF version

Eleccions municipals 2023: Debat amb les candidatures de Berga

Amb motiu de les Eleccions municipals del 28 de maig, la Demarcació de les Comarques Centrals del Col·legi d’Arquitectes de Catalunya (COAC-CC) i l’Associació Comarcal d'Empresaris del Berguedà (ACEB) organitzen, el dimecres 17 de maig a les 19.30 hores, a les oficines de l’ACEB, una conversa amb els candidats de les diferents formacions polítiques amb representació en l’actual consistori de Berga, o que tenen els drets electorals corresponents, per parlar sobre el futur de la ciutat.
PDF version

ELECCIONS MUNICIPALS 2023: DEBAT AMB LES CANDIDATURES D'IGUALADA

Amb motiu de les Eleccions municipals del 28 de maig, la Demarcació de Comarques Centrals del Col·legi d’Arquitectes de Catalunya (COAC-CC) organitzem el dimecres 3 de maig, a les 19 hores, al Centre Cívic Nord d’Igualada, una conversa amb els candidats de les diferents formacions polítiques amb representació en l’actual consistori d’Igualada, o que tenen els drets electorals corresponents, per parlar sobre el futur de la ciutat.  

PDF version

ELECCIONS MUNICIPALS 2023: DEBAT AMB LES CANDIDATURES DE VIC

Amb motiu de les Eleccions municipals del 28 de maig, la Demarcació de les Comarques Centrals del Col·legi d’Arquitectes (COAC-CC) organitzem el dimecres 10 de maig a les 19 hores, a la sala d’exposicions de la seu de Vic del COAC-CC, una conversa amb els candidats de les diferents formacions polítiques amb representació en l’actual consistori de Vic, o que tenen els drets electorals corresponents, per parlar sobre el futur de la ciutat. 
 
L’acte, moderat per la periodista Eva Torrents, comptarà amb la partici

PDF version

ELECCIONS MUNICIPALS 2023: DEBAT AMB LES CANDIDATURES DE MANRESA

Amb motiu de les Eleccions municipals del 28 de maig, la Demarcació de les Comarques Centrals del Col·legi d’ Arquitectes de Catalunya (COAC-CC) i la Cambra de Comerç de Manresa sota el marc de la Taula de Territori, Sostenibilitat i Infraestructures del Bages organitzem el dimarts 2 de maig a les 18 hores, a la Cambra de Comerç de Manresa, una conversa amb els candidats de les diferents formacions polítiques amb representació en l’actual consistori de Manresa, o que tenen els drets electorals corresponents, per parlar sobre el futur de la ciutat.

PDF version

Eleccions municipals 2023. En Joc, el futur de Girona. Conversa amb els candidats a l'alcaldia

Amb motiu de les Eleccions municipals del 28 de maig, la Demarcació de Girona del Col·legi de Periodistes de Catalunya (CPC) i la Demarcació de Girona del Col·legi d’Arquitectes de Catalunya (COAC) organitzem el dimecres 26 d’abril, a les 19 hores, a la sala Rafael Masó de la Demarcació de Girona del COAC, una conversa amb els candidats de les diferents formacions polítiques amb representació en l’actual consistori de Girona, o que tenen els drets electorals corresponents, per parlar sobre el futur de la ciutat.
PDF version

Debat ‘Costa Brava. Costa Esbravada?

En el marc de l’exposició ‘Costa Esbravada. L’afany especulador que ha menystingut i degradat la Costa Brava. Fotografies de Miquel Riera’, el dimecres 12 d’abril de 2023, a les 19 hores, tindrà lloc el debat ‘Costa Brava. Costa Esbravada?’ al Centre Cultural La Mercè de Girona (Pujada de la Mercè, 12. Girona).
PDF version

Mirades. Dones en l’arquitectura

Arranquem de nou les trobades del Grup de Dones de la Demarcació de les Comarques Centrals, i ho fem amb el cicle “Mirades. Dones en l’arquitectura” per estimular idees, compartir experiències, passar una bona estona amb les companyes i, en la mesura del possible, consolidar propostes que es vagin generant.   

PDF version

Pàgines