Puntúa de l'1 al 5 els següents aspectes de les noves seccions.
Pregunta 1 2 3 4 5
Disseny del nou entorn
Facilitat d’ús
Utilitat de les gestions que pots realitzar
Impressió general

Debat ‘Costa Brava. Costa Esbravada?

En el marc de l’exposició ‘Costa Esbravada. L’afany especulador que ha menystingut i degradat la Costa Brava. Fotografies de Miquel Riera’, el dimecres 12 d’abril de 2023, a les 19 hores, tindrà lloc el debat ‘Costa Brava. Costa Esbravada?’ al Centre Cultural La Mercè de Girona (Pujada de la Mercè, 12. Girona).
PDF version

Mirades. Dones en l’arquitectura

Arranquem de nou les trobades del Grup de Dones de la Demarcació de les Comarques Centrals, i ho fem amb el cicle “Mirades. Dones en l’arquitectura” per estimular idees, compartir experiències, passar una bona estona amb les companyes i, en la mesura del possible, consolidar propostes que es vagin generant.   

PDF version

Ciclo Movilidad. La perspectiva de género en las transformaciones urbanas

La Delegación Garrotxa-Ripollès del Colegio de Arquitectos de Cataluña (COAC) continúa con el ciclo Movilidad programando una nueva jornada, que tendrá lugar el 21 de abril, a las 19 horas, centrada en la Perspectiva de género en las transformaciones urbanas, y enmarcada en la conmemoración del Día de la Mujer 2023.

PDF version

Cicle Mobilitat. La perspectiva de gènere en les transformacions urbanes

La Delegació Garrotxa-Ripollès del Col·legi d’Arquitectes de Catalunya (COAC) continua amb el cicle Mobilitat programant una nova jornada, que tindrà lloc el 21 d'abril, a les 19 hores, centrada en la Perspectiva de gènere en les transformacions urbanes, i emmarcada en la commemoració del Dia de la Dona 2023.
PDF version

Ciclo Urbanismo, Derecho y Jurisprudencia: conversación sobre el libro 'EL DERECHO A LA CIUDAD Y EL BUEN GOBIERNO URBANO'

El próximo 16 de enero arranca el Ciclo breve sobre Urbanismo, Derecho y Jurisprudencia, organizado por el COAC y la Cátedra Barcelona de Estudios de Vivienda.

La primera sesión, que empezará a las 12 h, girará alrededor del libro El derecho a la ciudad y el buen gobierno urbano, de José Manuel Bandrés.
PDF version

Cicle Urbanisme, Dret i Jurisprudència: conversa al voltant del llibre 'EL DERECHO A LA CIUDAD Y EL BUEN GOBIERNO URBANO'

El proper 16 de gener arrenca el Cicle breu sobre Urbanisme, Dret i Jurisprudència organitzat pel COAC i la Càtedra Barcelona d'Estudis d'Habitatge.

La primera sessió, que començarà a les 12 h, girarà al voltant del llibre El derecho a la ciudad y el buen gobierno urbano, de José Manuel Bandrés.
PDF version

TAULA RODONA 'URBANISME FEMINISTA. POSAR LES VIDES EN EL CENTRE'

El proper dijous 3 de novembre, a les 19.00 h, dins del cicle Dones que transformen el món Cosmograf 2022 organitzat per l’Ajuntament de Manresa, se celebrarà la taula rodona 'Urbanisme feminista, posar les vides en el centre'.
PDF version

Acto: “Accesibilidad en las áreas de juego infantil”

El próximo 11 de octubre se celebrará el acto "Accesibilidad en las áreas de juego infantil" a las 16 h, en la Sala Mirador, en la sede de Barcelona del COAC.
PDF version

La teva opinió ens importa, el COAC és teu, i necessitem saber què en penses

La seu del COAC a Vic acollirà el proper dimecres 19 d’octubre una jornada oberta a totes i tots els col·legiats per debatre sobre el futur de la nostra seu a Vic (que forma part del Pla Patrimonial del COAC). Aquest Pla pretén actualitzar els edificis amb les prestacions que són necessàries al segle XXI, basades en la sostenibilitat mediambiental, la salut i el confort dels seus usuaris, així com la reducció de la despesa tant de consum com de manteniment.

PDF version

Acte: “Accessibilitat a les àrees de joc infantil”

El proper 11 d'octubre es celebrarà l'acte "Accessibilitat a les àrees de joc infantil" a les 16 h, a la Sala Mirador, a la seu de Barcelona del COAC.
PDF version

Pàgines