Puntúa de l'1 al 5 els següents aspectes de les noves seccions.
Pregunta 1 2 3 4 5
Disseny del nou entorn
Facilitat d’ús
Utilitat de les gestions que pots realitzar
Impressió general

Trobada dels arquitectes de Comarques Centrals 2023

Imatge: 
© UVIC-UCC
El divendres 6 d’octubre al vespre se celebrarà la Festa Patronal dels Arquitectes de la Demarcació de les Comarques Centrals al Paranimf de la Universitat de Vic. En el transcurs de l’acte s’homenatjarà als que compleixen 25 anys i 50 anys de la seva col·legiació, i es donarà la benvinguda a les noves persones col·legiades. 

Després de gairebé dues dècades d’estar tancada, l’església de l’Hospital de la Santa Creu de Vic ha tornat a obrir les portes, reconvertida ara en Paranimf, un cop culminat un llarg procés de reparació de la coberta i d’adequació i restauració de la façana exterior i dels espais interiors.

L'acte començarà a les 18.45 h amb una visita guiada  acompanyats per l’equip d'arquitectes Vives Bassa Ayala SCP, responsables de les obres de restauració del Paranimf, la Sala Gòtica i la Casa de la Convalescència. “Les obres de la Casa de Convalescència (2011-2017) es van realitzar en tres fases adequant l’edifici a ús universitari. L’última intervenció realitzada ha sigut l’adequació de l’església de l’Hospital de la Santa Creu com a paranimf de la Universitat (2019-2021). Aquesta intervenció global ha permès recuperar un conjunt arquitectònic de gran  valor històric per ser concebut pels Mestres d’obra de la saga Morató i també la posada en valor de les tipologíes constructives tradicionals d’aquest periode, en el moment de la seva construcció així com les empreades en el procés de restauració.”

Cal inscriure's a la visita (aforament limitat) i al sopar fins al 2 d’octubre

- Inscripció per a la visita guiada

- Inscripció per a la festa i el sopar

El preu per a col·legiats és de 30€ i per als no col·legiats de 35€.

Podeu consultar el programa aquí.
Versió per a imprimirPDF version