Puntúa de l'1 al 5 els següents aspectes de les noves seccions.
Pregunta 1 2 3 4 5
Disseny del nou entorn
Facilitat d’ús
Utilitat de les gestions que pots realitzar
Impressió general

Presentació de l'estudi 'Propostes per un model organitzatiu basat en la nova versió de la DEEE per la millora de l'eficiència energètica del parc residencial'

Imatge: 
© Observatori de la Rehabilitació i Renovació Urbana de les Comarques de Girona
L'Observatori de la Rehabilitació i Renovació Urbana de les Comarques de Girona i la Demarcació de Girona del COAC organitzen la presentació de l'estudi 'Propostes per un model organitzatiu basat en la nova versió de la DEEE per la millora de l'eficiència energètica del parc residencial' elaborat per Albert Cuchí (ETSAV-UPC) i Joaquim Arcas – Abella (Cíclica).

L’estratègia a llarg termini per la Rehabilitació Energètica en el Sector de l’Edificació a Espanya (ERESEE 2020), el document que actualment defineix les necessitats d’eficiència energètica del parc edificat en l’horitzó 2050, estableix que s’ha de passar dels 30.000 habitatges rehabilitats anuals actuals als 350.000 habitatges rehabilitats anualment a partir de 2030 i arribar finalment als 7,1 milions d’habitatges principals rehabilitats.

Per tant, el repte per poder assolir aquestes xifres és fer el salt de magnitud en l’escala de la rehabilitació. I per això cal tenir clar un marc organitzatiu que enquadri les solucions proposades (tant financeres, com normatives i socials), i que permeti multiplicar per dotze el nombre d’habitatges rehabilitats en tan sols set anys.

Aquest marc organitzatiu és el que s’ha treballat en el document que es presenta. L’estudi persegueix dos objectius clars: la millora progressiva de la quantitat i la qualitat de la informació sobre el parc existents, i la seva disponibilitat per què els diferents agents del sector prenguin decisions estratègiques informades i coordinades entre si.

INSCRIPCIONS
Places limitades per rigorós ordre. Inscriu-te.
Versió per a imprimirPDF version