Presentació de la Guia Tècnica de Biohabitabilitat editada per l'INCASÒL

El proper dimecres 25 de maig a les 18 h, l'Institut Català del Sòl presentarà a la seu del COAC de Plaça Nova la nova Guia Tècnica de Biohabilitat sobre criteris de salut i benestar en les promocions d'habitatge.
PDF version

Berenar FM: La gestió documental integral dels edificis. El llibre de l'edifici digital

Disposar del llibre de l'edifici digital és vital per a la gestió d'un actiu, però sovint és difícil determinar quina documentació ha d'incloure a nivell legal i tècnic. La propera sessió dels Berenars FM pretén presentar metodologies que permetin disposar del llibre de l'edifici, saber quina informació ha de contenir i a més disposar de la mateixa en format digital.
PDF version

El Protocol Barcelona

En el marc del Model. Festival d'Arquitectures de Barcelona, l'11 de maig el Disseny Hub Barcelona s’omple de diferents personalitats arrelades al món de l’arquitectura per parlar dels múltiples rols de les ciutats en el segle XXI, de l’arquitectura i l’urbanisme en la societat contemporània i per presentar el Protocol Barcelona, un document que es construeix al llarg del dia a través de les contribucions de vint i sis veus internacionals.

PDF version

Exposició de la 3a edició de la Mostra d'Arquitectura de Barcelona

L'exposició de la 3a edició de la Mostra d'Arquitectura comença la seva itinerància per les diferents biblioteques de la Diputació de Barcelona. Des del 26 d'abril i fins al 29 de maig, es podrà visitar a la Biblioteca de Montbau.
PDF version

LAS MUJERES HACEMOS: El Valor de las Ideas

El Grupo Abierto de Mujeres Arquitectas del COAC continúa con el ciclo de jornadas “Las mujeres hacemos”. La próxima sesión bajo el título “El Valor de las Ideas”, será el lunes 9 de mayo a las 18h en el Espacio Morillas (C/Pallars 391-393 Barcelona).

PDF version

Presentació dels Ajuts per a la protecció i millora del paisatge i el patrimoni a la ciutat de Barcelona

L'Ajuntament de Barcelona, a través de l'Institut Municipal del Paisatge Urbà, ha publicat dues convocatòries d'ajuts amb l’objectiu de donar suport a obres destinades a la protecció i millora del paisatge i el patrimoni.
PDF version

Festa d'Arquitectes al Tibidabo

AFORAMENT COMPLET. ENTRADES EXHAURIDES.  

Apunta't a la  LLISTA D'ESPERA

PDF version

Exposició “La Seu de Manresa, 700 anys / De Berenguer de Montagut a Gaudí”, a Santa Maria del Mar

La cripta de la Basilica de Santa Maria del Mar acull, del 3 de maig al 3 de juliol, l’exposició LA SEU DE MANRESA, 700 ANYS / De Berenguer de Montagut a Gaudí”, comissariada per Fermí Bataller i Francesc Rafat.

PDF version

Berenar FM: El Facility Management en l’arquitectura i transformació dels espais de Retail

En la propera sessió dels Berenars FM, que tindrà lloc el 19 d'abril a les 18 h, parlarem del Facility Management en els espais de Retail.

L'FM ha esdevingut una peça fonamental en la gestió de l'arquitectura, la conservació, evolució i transformació dels espais comercials. Preveu les repercussions futures de l’activitat, planifica els espais resultants dels canvis d’ús i participa en l’organització segons les perspectives de futur. Esdevé per tant indispensable i alhora maximitza el servei que s'ofereix als usuaris.
PDF version

Pages