Puntúa de l'1 al 5 els següents aspectes de les noves seccions.
Pregunta 1 2 3 4 5
Disseny del nou entorn
Facilitat d’ús
Utilitat de les gestions que pots realitzar
Impressió general

Propers Actes

Mon, 03 October to Tue, 04 October
Monday, Wednesday and...

The exhibition "Atmos-fear. Metropolitan Europe +...

The exhibition "Atmos-fear....

Projecte audiovisual: Simfonies de ciutat

Amb motiu de la Biennal de Pensament, el CCCB i el Centre Obert d’Arquitectura col.laboren i presenten Simfonies de ciutat, un nou projecte audiovisual del CCCB, de llarg abast, que pretén veure i analitzar l’espai urbà a través dels itineraris personals de diferents cineastes, crear una col·lecció de peces audiovisuals que donin testimoni de les ciutats de principis del segle XXI.
PDF version

Acte: “Accessibilitat a les àrees de joc infantil”

El proper 11 d'octubre es celebrarà l'acte "Accessibilitat a les àrees de joc infantil" a les 16 h, a la Sala Mirador, a la seu de Barcelona del COAC.
PDF version

Entrega de guardons de la 1a Mostra d’Arquitectura del Garraf i l'Alt Penedès

El proper dijous 6 d’octubre a les 19 h es celebrarà l’entrega de guardons de la 1a Mostra d’Arquitectura del Garraf i l’Alt Penedès organitzada per la Demarcació de Barcelona del Col·legi d’Arquitectes de Catalunya. L’acte tindrà lloc al Museu Can Papiol, a Vilanova i la Geltrú, on es trobaran exposades totes les obres presentades.
PDF version

Jornada Fons Next Generation: Comunitats de Propietaris. Aspectes legislatius i econòmics: com és la presa de decisió, l'establiment de quotes i el paper de l’Administrador de Finques

El divendres 7 d'octubre a les 12.00 h tindrà lloc a Barcelona una sessió informativa pels col·legiats sobre aspectes específics de Comunitats de Propietaris que cal conèixer i tenir en compte com són aspectes legislatius i econòmics, presa de decisions, establiments de quotes i el paper de l’Administrador de Finques en el marc dels ajuts Next Generation.
PDF version

Regenerar Barcelona. 4a sessió: "Regeneració de barris"

INSCRIPCIONS: CICLE DE XERRADES REGENERAR BARCELONA

La quarta sessió del cicle de xerrades de Regenerar Barcelona "Regeneració de barris" tindrà lloc el proper 6 d'octubre a les 12:30 h.

PDF version

Regenerar Barcelona. 3a sessió: "Per a la millora urbanística i ambiental dels barris de Gràcia"

Inscripcions: cicle de xerrades Regenerar Barcelona

La tercera sessió del cicle de xerrades de Regenerar Barcelona "MPGM Gràcia" tindrà lloc el proper 29 de setembre a les 12:30 h.

Programa

PDF version

Pages