Jornada de Suport Professional: Digitalització i Facility Management

La tendència a la digitalització s'ha accelerat amb la pandèmia, i s'han hagut de repensar tant les maneres de treballar com els espais de treball. En la propera sessió de Berenars FM, parlarem amb diferents experts sobre com s'està duent a terme aquesta implementació, les dificultats que està tenint i les possibles aplicacions.
PDF version

Grandes empresas para la innovación urbana

El próximo 7 de julio a las 18:30 continuará el ciclo de debates sobre el impulso al UrbanTech Hub, iniciativa impulsada por el Instituto de Arquitectura Avanzada de Cataluña, el Barcelona Tech City y el COAC. Bajo el título 'Grandes empresas para la innovación urbana', en esta ocasión vincularemos las nuevas tecnologías con el urbanismo, la arquitectura, la movilidad o la energía desde el punto de vista de las Grandes empresas.

Programa del acto:

PDF version

Grans empreses per a la innovació urbana

El proper 7 de juliol a les 18:30 continuarà el cicle de debats al voltant de l’impuls a l’UrbanTech Hub, iniciativa impulsada pel l'Institut d'Arquitectura Avançada de Catalunya, el Barcelona Tech City i el COAC. Sota el títol 'Grans empreses per a la innovació urbana’, en aquesta ocasió vincularem les noves tecnologies amb l'urbanisme, l’arquitectura, la mobilitat o l'energia des del punt de vista de les grans empreses. 

Programa de l’acte: 

PDF version

Nou itinerari guiat pel barri de Montbau

En el marc de l'exposició “Montbau, 1958-1964. Entre Arquitectura i Harmonia”, que es podrà veure a la seu de plaça Nova del 22 d'abril al 3 de juliol, el COAC organitza un nou itinerari guiat pel barri de Montbau.

La visita, a càrrec de l'arquitecte Joaquim Borràs, tindrà lloc el dissabte 3 de juliol a les 10 h

PDF version

Presentació del llibre "Una ciudad de profesiones"

El proper dimarts 15 de juny a les 19 h té lloc a la Reial Acadèmia de Medicina de Catalunya (RAMC) la presentació del llibre "Una ciudad de profesiones", escrit per Jordi Ludevid, degà del COAC entre els anys 2006 i 2010.

Amb la participació de:
· Josep Antoni Bombí, presidentde la RAMC
· Jordi Ludevid, arquitecte, autor del llibre "Una ciudad de profesiones"
· Eugènia Gay, degana del Col·legi d’Advocats de Barcelona

PDF version

V edición de la Bienal Internacional de Intervención en el Patrimonio Arquitectónico

El próximo jueves 17 de junio de 2021 tendrá lugar la quinta edición de la Bienal Internacional de Intervención en el Patrimonio Arquitectónico que, como el Premio Europeo, celebra con esta convocatoria su décimo aniversario. Esta edición cuenta con Guinea Ecuatorial como país invitado, se presenta en el MUHBA de Barcelona y se articula a partir de la temática “Diferentes visiones de patrimonio en Guinea Ecuatorial”.
PDF version

V edició de la Biennal Internacional d'Intervenció en el Patrimoni Arquitectònic

El proper 17 de juny tindrà lloc la cinquena edició de la Biennal Internacional d'Intervenció en el Patrimoni Arquitectònic que, com el Premi Europeu, celebra amb aquesta convocatòria el seu desè aniversari. Aquesta edició compta amb Guinea Equatorial com a país convidat, es presenta al MUHBA de Barcelona i s'articula a partir de la temàtica "Diferents visions de patrimoni a Guinea Equatorial".

PDF version

Presentació del llibre "El acontecimiento en un mundo como yuxtaposición"

El proper 22 de juny a les 19 h tindrà lloc la presentació del llibre "El acontecimiento en un mundo como yuxtaposición"⁣, amb la participació d'Eduardo Arroyo, Carlos Pérez-Pla, Federico Soriano, Pedro Urzáiz, Coque Claret, Tomeu Ramis, Rosa Rull, Esteban de Backer i l'autor, Amadeu Santacana.

*Entrada lliure fins a completar l'aforament.
PDF version

Presentació del llibre "L'evangeli segons la mar"

El proper 14 de juny a les 19 h tindrà lloc la presentació del llibre "L'evangeli segons la mar"⁣, amb la participació de Cristina Àlvarez Roig, arquitecta i poeta; Jordi Pàmias, poeta; i Joan Maria Pujals, escriptor.

*Entrada lliure fins a completar l'aforament.

També es podrà seguir la presentació a través del canal d'Instagram de La Capell. Clica aquí per seguir l'acte.
PDF version

Pages