Presentació d'"Intimismes"

El proper 28 de novembre a les 19.30 h tindrà lloc a la Cooperativa d'Arquitectes Jordi Capell la presentació del llibre "Intimismes".

L'acte comptarà amb la participació d'Àlex Susanna, escriptor, poeta i promotor cultural; Josep Minguell, artista, pintor de mural al fresc i doctor en Belles Arts, i Marta Cervelló, autora del llibre.

L'acte està organitzat per la Cooperativa Jordi Capell i el Col·legi d'Arquitectes de Catalunya.
PDF version

Presentació de llibres del grup de recerca REARQ

El proper 27 de novembre a les 19.30 h tindrà lloc a la Cooperativa d'Arquitectes Jordi Capell la presentació de dos llibres del grup de recerca REARQ de la UPC, titulats "La transformació dels edificis industrials tèxtils a Catalunya" i "Intervencions en el patrimoni modern a Catalunya".

La presentació comptarà amb la intervenció dels arquitectes Cèsar Díaz, Pere Joan RavetllatXavier Llobet, Fernando Álvarez i Antoni Vilanova.
PDF version

Salida a Barcelona de la Demarcación de Lleida

La Demarcación de Lleida del Colegio de Arquitectos de Cataluña organiza una salida a Barcelona el sábado 30 de noviembre. Durante la mañana se visitará el Mercado de San Antoni y la superilla y grupo de viviendas y equipación en la antigua Fabra i Coats. La comida será en el bar-restaurante de la Sala Beckett, y por la tarde se visitará el edificio de viviendas para cuatro amigos en Poblenou y la remodelación del paseo de Sant Joan. 

PDF version

Taller: Normes internacionals en Facility Management. ISO 41000

El proper dimarts 3 de desembre a les 12 h, tindrà lloc a la seu del COAC el Taller Especialitzat Família ISO 41000. Les normes internacionals de Facility Management, organitzat per l'Institut FMHOUSE en col·laboració amb l'Associació Espanyola de FM i el Col·legi d'Arquitectes.

Per als responsables dels immobles i serveis és important mantenir-se al dia i conèixer aquesta família de normes, en què consisteixen i com poden ajudar en l'activitat diària.
PDF version

Taller: Normas internacionales en Facility Management. ISO 41000

El próximo 3 de diciembre a las 12 h, tendrá lugar en el Colegio de Arquitectos de Cataluña el Taller Especializado Familia ISO 41000. Las normas internacionales de Facility Management, organizado por Instituto FMHOUSE en colaboración con la Asociación Española de FM y el Colegio de Arquitecto.

Para los responsables de los inmuebles y servicios es importante mantenerse al día y conocer esta familia de normas, en qué consisten y cómo pueden ayudar en la actividad diaria.
PDF version

42nd AADIPA Heritage Course

For the last 41 years, the Association of Architects for the Defence and Intervention in Architectural Heritage (AADIPA) of the Architects’ Association of Catalonia (COAC) has been organising the course 'International Seminars on Interventions in Architectural Heritage'. This involves a number of study seminars on the most noteworthy architectural heritage in Europe, and has achieved considerable reach and prestige.

PDF version

Propostes per al nou Centre Obert d'Arquitectura de Barcelona

Després de la recent renovació de la façana de l’edifici, i aprofitant el seu enclavament privilegiat, el COAC fa un nou pas endavant amb l’objectiu de reforçar la seva vinculació amb la ciutadania, fent-lo alhora més versàtil i accessible. L'objectiu és esdevenir un punt de trobada entre ciutadans i arquitectes, espai comú de debat i reflexió amb la voluntat de conscienciar sobre el rol de l’arquitectura i, alhora, impulsar la recerca. 
PDF version

Pages