Puntúa de l'1 al 5 els següents aspectes de les noves seccions.
Pregunta 1 2 3 4 5
Disseny del nou entorn
Facilitat d’ús
Utilitat de les gestions que pots realitzar
Impressió general

Propers Actes

Del Dm, 27 setembre fins Dm, 11 octubre
Dimarts de 15:00 h a...

Obertes les inscripcions per al curs de càlcul i disseny...

Obertes les inscripcions per al...

Presentació del llibre "Manual pràctic per a la valoració de béns i drets"

El proper 21 de juliol a les 18.30 h tindrà lloc la presentació del llibre "Manual pràctic per a la valoració de béns i drets"⁣, de Josep M. Dedéu i Esteve Aymà. A la presentació comptarem amb la presència dels autors, del degà del COAC, Guim Costa i la presidenta de l'Agrupació d'Arquitectes experts pericials, forenses i mediadors (AAEPFMC), Anna Fabregat.
PDF version

les dones fem paisatge


El Grup Obert de Dones Arquitectes del COAC continua amb el cicle "Les dones fem".

La propera sessió consistirà en una visita guiada als espais del Parc de Collserolla que formaran part del Pediatric Cancer Center, de la mà de Marina Cervera, arquitecta i paisatgista.
Durant la visita s’explicarà el concurs que ha impulsat el COAC, juntament amb el Consorci del Parc de Collserola per renaturalitzar aquest espai.
PDF version

Jornada Next Generation: El Agente Rehabilitador. Responsabilidades y tareas

ATENCIÓN: Esta jornada ha sido pospuesta al 13 de julio. Disculpad las molestias.

En el marco de los Fondos Next Generation, la Oficina Técnica de Rehabilitación (OTR) organiza una jornada, el próximo miércoles 13 de julio a las 17 h, en la que se hablará a fondo de la figura del Agente Rehabilitador y de sus funciones, responsabilidades y atribuciones. Esta nueva figura nace con el objetivo de fomentar la agrupación de los diversos servicios para la ejecución de las rehabilitaciones a través de un único gestor.

PDF version

Soc un pèrit: quina normativa ha de complir aquesta ANOMALIA?

El dimarts 28 de juny de 18 a 20 hores, en format híbrid (presencial i online), l'Agrupació d'Arquitectes Experts Pericials, Forenses i Mediadors de Catalunya presentarà una jornada monogràfica sota el títol “Soc un pèrit: quina normativa ha de complir aquesta ANOMALIA”.

La jornada s'endinsarà en el món de les evidències de laboratori, normatives, aspectes que han crescut en volum i complexitat, especialment des de la integració de l’Estat Espanyol a la UE. 
PDF version

PRESENTACIÓ DELS AJUTS PER A LA MILLORA DEL PAISATGE I EL PATRIMONI

El proper dimarts 5 de juliol a les 18:30 hores, l'Agrupació d’Arquitectes per a la Defensa i la Intervenció en el Patrimoni Arquitectònic (AADIPA), amb la col·laboració de l’Institut del Paisatge Urbà i la Qualitat de Vida (IMPUQV), presentarà el ajuts per a la protecció i millora del paisatge i del patrimoni que l’Ajuntament de Barcelona ha publicat per donar suport a obres d’interès patrimonial i restauració de comerços emblemàtics i actuacions de rehabilitació de parets mitgeres, cobertes verdes i naturalització.
PDF version

Visita guiada a les instal·lacions del supercomputador MareNostrum

La Delegació del Vallès va organitzar, el passat 15 de juny, una visita guiada a les instal·lacions del supercomputador MareNostrum. Aquesta instal·lació està ubicada al Centre Nacional de Supercomputació de Barcelona (BSC-CNS), a la capella de la Torre Girona, i és un dels supercomputadors més potents d'Europa.
PDF version

Jornada Next Generation: L'Agent rehabilitador. Responsabilitats i tasques

ATENCIÓ: Aquesta jornada ha estat posposada al 13 de juliol. Disculpeu les molèsties.

En el marc dels Fons Next Generation, l’Oficina Tècnica de Rehabilitació (OTR) organitza una jornada, el proper dimecres 13 de juliol a les 17 h, on es parlarà a fons de la figura de l'Agent Rehabilitador i de les seves tasques, funcions, responsabilitats i atribucions. Aquesta nova figura neix amb l'objectiu de fomentar l'agrupació dels diversos serveis per a l'execució de les rehabilitacions a través d'un únic gestor.

PDF version

Presentació del Concurs per a l'Espai Terapèutic del Pediatric Cancer Center Barcelona

El proper 20 de juny a les 17 h, es presentarà a la Sala Mirador del COAC el Concurs de l'Espai Terapèutic del Pediatric Cancer Center Barcelona (PCCB), una invitació oberta a pensar com ha de ser l'entorn d'aquest nou espai de l'Hospital Sant Joan de Déu.

PDF version

El FC Barcelona presenta las mejoras del proyecto del futuro Camp Nou en el COAC

El próximo miércoles 22 de junio a las 18 h, el FC Barcelona presentará en el COAC las mejoras del proyecto del futuro Camp Nou. Después de que el Ayuntamiento de Barcelona concediera el pasado mes de abril la licencia que permite iniciar las obras este mes de junio, podremos conocer el Espai Barça y las mejoras en términos de sostenibilidad, innovación, tecnología y accesibilidad que incorporará el proyecto del Camp Nou, además de que incrementará su potencial económico y reducirá las afectaciones a los socios y socias abonados.
PDF version

Pàgines