Puntúa de l'1 al 5 els següents aspectes de les noves seccions.
Pregunta 1 2 3 4 5
Disseny del nou entorn
Facilitat d’ús
Utilitat de les gestions que pots realitzar
Impressió general

Edificios nZEB – Estándar Passivhaus

Presentamos la definición de los edificios nZEB (nearly Zero Energy Buildings – Edificios Consumo Casi Nulo) y se explican las estrategias de estos edificios, basándose en el estándar internacional Passivhaus.
PDF version

Edificis nZEB – Estàndard Passivhaus

Presentem la definició dels edificis Nzeb (nearly Zero Energy Buildings – Edificis Consum Quasi Nul) i s’expliquen les estratègies d’aquests edificis basant-se en l'estàndard internacional Passivhaus.
PDF version

El COAC acull el 50è aniversari del Laboratori d'Urbanisme de Barcelona

El dijous 24 d'octubre a les 18.30 h se celebarà al COAC l'acte públic per commemorar els 50 anys del Laboratori d'Urbanisme de Barcelona. 

La jornada començarà a la Sala d'Actes de plaça Nova amb la taula rodona "De la investigació a l'urbanisme urbà",  presentada per Joan Busquets, i amb les intervencions de Rafael Moneo, Carme Pigem i Mirko Zardini.
PDF version

Presentació del llibre "On the road city. Barcelona"

El proper 21 d'octubre a les 19h, tindrà lloc a la sala d'actes del COAC la presentació del llibre "On the road city. Barcelona".

Hi participaran Chiara Ingrosso, DADI, Università Vanvitelli i autora de la guia, acompanyada per Josep Maria Montaner, catedràtic de l’ETSAB i Xavier Matilla, Arquitecte en Cap de l’Ajuntament de Barcelona.
PDF version

Técnicas de refuerzo de pilares, vigas y forjados

Desarrollar tu actividad profesional en el campo de la rehabilitación, especialmente en cuanto a intervenciones de consolidación y refuerzo estructural se refiere.
PDF version

Tècniques de reforç de Pilars, Bigues i Forjats

Desenvolupa la teva activitat professional en el camp de la rehabilitació, especialment pel que fa a intervencions de consolidació i reforç estructural.
PDF version

Rehabilitación de estructuras y cimientos

El programa introduce al alumno en el conocimiento, detección, identificación y diagnóstico de los daños y patologías estructurales a la edificación. Este curso forma parte del Postgrado en rehabilitación.
PDF version

Rehabilitació d'estructures i fonaments

El programa introdueix a l’alumne en el coneixement, detecció, identificació i diagnòstic dels danys i patologies estructurals a l’edificació. Aquest curs forma part del Postgrau en rehabilitació.
PDF version

Acte de benvinguda de nous col·legiats i homenatge als 25 anys de col·legiació

La Demarcació de Barcelona del COAC reprèn la celebració dels actes de benvinguda de nous col·legiats, amb la proposta de fer-ne dos l'any.
PDF version

Pàgines