El COAC aposta per un espai públic més amable al Park(ing) Day 2020

El COAC serà present, el proper divendres 18 de setembre, a una nova edició del Park(ing) Day de Barcelona, una iniciativa mundial que se celebra simultàniament a diverses ciutats per reivindicar models urbans més humans.

PDF version

Presentació del llibre "Política y Arquitectura"

 
El proper 29 de setembre a les 18 h, tindrà lloc la presentació del llibre "Política y arquitectura. Por un urbanismo de lo común y ecofeminista".

Comptarem amb la participació dels autors, els arquitectes Josep Maria Montaner Zaida Muxí, i també amb l'alcaldessa de Barcelona, Ada Colau i la regidora d'habitatge de l'Ajuntament de Barcelona, Lucía Martín.
PDF version

Tanquem el cicle sobre les superilles i el nou model de ciutat parlant de l'urbanisme ecosistèmic

El 20 d'octubre a les 17.30 h tindrà lloc la darrera jornada del cicle Superilles, cap a un nou model de ciutat.
PDF version

La gestió urbana: economia i dret, centre del quart debat sobre Superilles

La quarta jornada del cicle de debats Superilles, cap a un nou model de ciutat tindrà lloc el 13 d'octubre a les 17.30 h.
PDF version

La qualitat urbana de l'espai públic centra la 3a jornada del cicle sobre Superilles

La tercera jornada del cicle Superilles, cap a un nou model de ciutat tindrà lloc el 6 d'octubre a les 17.30 h, i serà una sessiódedicada a l'habitabilitat i millora de la qualitat urbana i qualitat de vida.
PDF version

Parlem de l'espai públic i col·lectiu a la ciutat, dins el cicle de debats sobre Superilles

El 30 de setembre a les 17.30 h es duu a terme la segona sessió del cicle de debats Superilles, cap a un nou model de ciutat, en aquesta ocasió dedicada a l'espai públic i col·lectiu.
En aquest segon debat, Espai públic i espai col·lectiu, es parlarà de l'ús que es fa de la ciutat com a lloc de trobada per a l’exercici del dret a l’intercanvi, l’entreteniment i l’estada, la cu
PDF version

El bambú com a material constructiu. Instal·lació a plaça Nova en el marc del Dia Mundial del Bambú

El proper divendres 18 de setembre, en el marc de la celebració del Dia Mundial del Bambú - organitzada per la World Bamboo Organization i que es podrà seguir en directe per Zoom-, es podrà visitar al vestíbul del COAC a plaça Nova una petita instal·lació amb una mostra de diferents projectes construïts amb bambú, així com xerr
PDF version

Exposició del premi suís Distinction Romande d’Architecture

A partir del proper 1 d'octubre es podrà visitar a la sala d'Exposicions i a l'Altell de plaça Nova l’exposició Distinction Romande d’Architecture - DRAIIII.

La Distinction Romande d’Architecture és un premi que s'atorga cada 4 anys i que té com a objectiu promoure i divulgar les obres d'arquitectura de qualitat finalitzades a la regió francòfona de Suïssa, conscienciar a la ciutadania sobre el rol cultural i responsable de l'arquitectura i fer valdre el compromís amb la qualitat arquitectònica.
PDF version

La Mobilitat en la 1a sessió del cicle de debats sobre Superilles

El 22 de setembre a les 17.30 h arrenca el cicle de debats Superilles, cap a un nou model de ciutat, amb una sessió dedicada a la mobilitat.Les jornades tenen per objectiu debatre i aprofundir sobre les necessitats actuals de la ciutat del segle XXI per ajudar, així, a construir entre tots un model de ciutat moderna, la ciutat que volem per al present i per al futur.
PDF version

Jornada Técnica Online | Tecnología para recortar tiempos de conexión en acometidas eléctricas

PDF version

Pàgines