Puntúa de l'1 al 5 els següents aspectes de les noves seccions.
Pregunta 1 2 3 4 5
Disseny del nou entorn
Facilitat d’ús
Utilitat de les gestions que pots realitzar
Impressió general

Presentació del document d'AVANÇ del Pla Director Urbanístic i del període d'informació pública

El proper dimarts 16 de juliol a les 19 h, tindrà lloc a la seu del COAC la presentació del document d’AVANÇ del Pla Director Urbanístic de l’Àrea Metropolitana de Barcelona, així com el calendari del Procés Participatiu establert per a la tardor.

Comptarem amb la participació d'Antonio Balmón, vicepresident executiu de l'AMB i alcalde de Cornellà; Ramon Torra, gerent de l'AMB, i Josep Ma. Carreras, director dels Serveis d’Urbanisme de l'AMB.
PDF version

Exposició de fotografies "Mur"

A partir del proper 10 de juliol es podrà visitar al Col·legi d’Arquitectes de Catalunya l’exposició de fotografies de l’arquitecte Joan Ganyet, "Mur"

La mostra s'inaugura el dia 9 a les 19h amb la presentació del llibre “Pell”, també de fotografies del mateix autor.
PDF version

Presentació dels Estàndards d'habitatge social de l'INCASÒL

El proper dilluns 8 de juliol a les 19 h, tindrà lloc a la Sala d'Actes del COAC la presentació del nou document "Estàndards d'habitatge social de l'Institut Català del Sòl", un manual per als arquitectes i equips que volen optar al disseny i construcció de les promocions d'habitatge assequible de la Generalitat de Catalunya.

L'acte comptarà amb la participació d'Albert Civit, director de l'Institut Català del Sòl.
PDF version

Diálogos técnicos: La restauración de la Casa Burés

El día 20 de junio a las 19 h tendrá lugar una nueva sesión del ciclo "Diálogos técnicos sobre el patrimonio arquitectónico". Esta sesión llevará por título "La restauración de la Casa Burés".

PDF version

Jornada al COAC: Criterios de aplicación del CTE en edificios existentes

El próximo miércoles 3 de julio a las 18 h, tendrá lugar en la sede de plaza Nueva una jornada organizada por los diferentes Grupos de Trabajo del COAC. El arquitecto Franscesc Labastida, experto en instalaciones, hablará sobre los criterios de aplicación del Código Técnico en edificios existentes.
PDF version

JORNADA: Habilidades y capacidades necesarias en los Facility Managers

El próximo 19 de junio, la Asociación Catalana de Facility Management, en colaboración con el Grupo de Trabajo de Facility Management, organiza al COAC la jornada 'Habilitados y capacidades necesarias en los Facility Managers'' orientada a conocer cuáles son las competencias que tienen que tener estos gestores para el éxito en la explotación de los edificios y las infraestructuras, especialmente aquellos del sector indust
PDF version

Diàlegs tècnics: La restauració de la Casa Burés

El dia 20 de juny a les 19 h tindrà lloc una nova sessió del cicle “Diàlegs tècnics sobre el patrimoni arquitectònic”. Aquesta sessió portarà per títol "La restauració de la Casa Burés". 

Torneu a veure la jornada en vídeo:

PDF version

AJAC: Jornada (in)formativa

El próximo jueves 20 de junio a las 19.30 h, la AJAC organiza una Jornada (in)formativa para explicar y resolver preguntas sobre el convenio, los falsos autónomos y las condiciones laborales de los jóvenes arquitectos.
PDF version

AJAC: Jornada (in)formativa

El proper dijous 20 de juny a les 19.30 h, l'AJAC organitza una Jornada (in)formativa per tal d'explicar i resoldre preguntes sobre el conveni, els falsos autònoms i les condicions laborals dels joves arquitectes.

La jornada serà a la 8a planta del COAC (pl Nova 5, Barcelona) i es planteja com un espai (in)formatiu monogràfic sobre els drets laborals, donant continuïtat a la trobada de la Lleialtat Santsenca. En acabar, hi haurà birres i pica-pica per tancar l'activitat.
PDF version

Presentació del llibre "Un árbol en la casa"

El proper 20 de juny a les 19 h tindrà lloc a la Cooperativa d'Arquitectes Jordi Capell la presentació del llibre "Un árbol en la casa", de l'arquitecte Óscar Blasco.
PDF version

Pàgines