Merienda FM: Experiencias alrededor del Postgrado en Facility Management

Seguimos con el ciclo de Meriendas FM, una serie de encuentros mensuales sobre diferentes temas de actualidad en el mundo del Facility Management. Las sesiones, organizadas por el Grupo de Trabajo de FM del COAC, la Escola Sert, la Asociación Catalana de Facility Management y FMcat, tienen lugar cada primer martes de mes y se pueden seguir presencialmente y por streaming.

PDF version

Per nadal, tallers d'arquitectura i ciutat

Tornen els tallers de Nadal a la seu de plaça Nova. Sobretot apunteu-vos-hi aviat enviant un correu a atencioalsoci@jordicapell.com
Les places son limitades.


“Refugis Urbans”
A través de la finestra de casa hi veus algun arbre? I alguna branca o fulla al terra o volant? Quants arbres i plantes hi ha de camí a l’escola?
PDF version

Presentació del llibre "Quand les pains chantent, ils sont bons"

El proper 29 de desembre a les 19 h tindrà lloc la presentació del llibre "Quand les pains chantent, ils sont bons", amb la participació Lluís Freixenet i Ciuró, i l'autora, Cristina Rosa Cervelló.

La feina nocturna es desenvolupa en silenci, a l’ombra del sol i aïllada de l’activitat diürna. La nit és fosca, silenciosa, tímida. Moltes de les olors neixen de la mà de la producció nocturna i desapareixen sense deixar rastre.
Testimoni escrit i fotogràfic de la feina a Bäckerei KULT.
PDF version

Presentació del llibre "De suburbi a ciutat"

El proper 25 de gener a les 19 h tindrà lloc la presentació del llibre "De suburbi a ciutat"⁣, amb la participació de Zaida Muxí, arquitecta i urbanista, Pedro Lorenzo, arquitecte i amic de Xavier Valls, i Odei A.-Etxearte, autora del llibre i periodista.
PDF version

Berenar FM: Experiències a l'entorn del Postgrau en Facility Management

Continuem amb el cicle de Berenars FM, una sèrie de trobades mensuals sobre diferents temes d'actualitat en el món del Facility Management. Les sessions, organitzades pel Grup de Treball de FM del COAC, l'Escola Sert, l'Associació Catalana de Facility Management i FMcat, tenen lloc cada primer dimarts de mes i es poden seguir presencialment i per streaming.

PDF version

Arquitectures en Públic. Propostes sobre l’Exposició de Mostres d’Arquitectura

En el marc del concurs convocat per la Demarcació de Barcelona del COAC per a la contractació del projecte de disseny i direcció d’execució de l’exposició Itinerant de les Mostres d’Arquitectura Catalana, tindrà lloc a la seu del COAC Catalunya l’acte “Arquitectures en Públic. Propostes sobre l’Exposició de Mostres d’Arquitectura”.
PDF version

Presentació de The Urban Times #1 -Mobility

Per a l'acte de presentació de la revista The Urban Times, comptarem amb la participació de Marc López i Jordi Artigas, membres de l’OUA i impulsors de la iniciativa; i d'Anna Roura i Pep Quílez, membres de l’equip editor. Seguidament hi haurà un debat amb Marta Bugés, José Antonio Gras i Anna Roura entorn al tema del 1er número: la mobilitat.
PDF version

Pàgines