Puntúa de l'1 al 5 els següents aspectes de les noves seccions.
Pregunta 1 2 3 4 5
Disseny del nou entorn
Facilitat d’ús
Utilitat de les gestions que pots realitzar
Impressió general

Diàleg "La perversitat de la bellesa. El llegat d'Otl Aicher en temps de la postveritat".

El divendres 25 d'octubre, a les 19.00 hores, a la seu de la Demarcació de Girona del Col·legi d'Arquitectes de Catalunya, amb motiu del 70 aniversari de la fundació de bulthaup, tindrà lloc un debat al voltant de la figura d'Otl Aicher, dissenyador alemany, mitjançant el diàleg "La perversitat de la bellesa. El llegat d'Otl Aicher en temps de la postveritat".
PDF version

Diálogo con Carles Ferrater, Joan Maria Viader y Elsa Ibar. Construir la mediterránea

La sala Rafael Masó de la Demarcación de Girona del COAC acoge el viernes 11 de octubre, a las 19.30 horas, el Diálogo con Carles Ferrater, Joan Maria Viader y Elsa Ibar. Construir la mediterránea, donde se dialogará sobre el papel de la arquitectura a la mediterránea y la oportunidad de la arquitectura contemporánea en la imagen turística que proyectamos fuera de nuestro territorio.
PDF version

Diàleg amb Carles Ferrater, Joan Maria Viader i Elsa Ibar. "Construir a la mediterrània"

La sala Rafael Masó de la Demarcació de Girona del COAC acull el divendres 11 d'octubre, a les 19.30 hores, el Diàleg amb Carles Ferrater, Joan Maria Viader i Elsa Ibar "Construir a la mediterrània", on es parlarà sobre el paper de l'arquitectura a la mediterrània i l’oportunitat de l’arquitectura contemporània en la imatge turística que projectem fora del nostre territori.
 
PDF version

Exposición: Leonardo Finotti. Rio de Janeiro en 20 miradas, en Figueres

El martes 1 de octubre, se abre en la sede de la Delegación del Alt Empordà del COAC la exposición Leonardo Finotti. Rio de Janeiro en 20 miradas, que forma parte del ciclo  El Album del arquitecto, y que con anterioridad se ha podido ver en la sede de Girona del Colegio de Arquitectos de Catalunya.

PDF version

Conferencia: “Estructuras laminares en la arquitectura latinoamericana del siglo XX”, con Jorge Galindo

Escola Politècnica Superior UdG
© Escola Politècnica Superior de la Universitat de Girona
Divendres, 4 octubre, 2019 - 12:30
Gratuït

Conferència: “Estructures laminars en l'arquitectura llatinoamericana del segle XX”, amb Jorge Galindo

Escola Politècnica Superior UdG
© Escola Politècnica Superior de la Universitat de Girona
Divendres, 4 octubre, 2019 - 12:30
Gratuït

Exposició: Leonardo Finotti. Rio de Janeiro en 20 mirades

El dimarts 1 d'octubre, s'obre a la seu de la Delegació de l'Alt Empordà del COAC l’exposició Leonardo Finotti. Rio de Janeiro en 20 mirades, que forma part del cicle L’Àlbum de l’arquitecte, i que anteriorment ha estat exposada a la seu de Girona del Col·legi d'Arquitectes de Catalunya.

PDF version

Conferencia "Relaciones y contexto: unas casas de Cadaqués"

Entre las actividades enmarcadas dentro el  Arquitectour Girona 2019Revisitant la arquitectura moderna de Cadaqués, el jueves día 10 de octubre, a las 19.30 horas, se ha programado la conferencia "Relaciones y contexto: unas casas de Cadaqués" con Fernando Villavecchia y Eileen Liebman, en la Sala Rafael Masó de la Demarcación de Girona del COAC.

PDF version

Pàgines