Puntúa de l'1 al 5 els següents aspectes de les noves seccions.
Pregunta 1 2 3 4 5
Disseny del nou entorn
Facilitat d’ús
Utilitat de les gestions que pots realitzar
Impressió general
Esplendor i servitud de l’arquitectura efímera
Imatge: 
© Col·legi d'Arquitectes de Catalunya (COAC)

IX Curset sobre la Intervenció en el Patrimoni Arquitectònic. Esplendor i servitud de l’arquitectura efímera

Per novè any consecutiu, el COAC, mitjançant la Comissió de Defensa del Patrimoni Arquitectònic de la Demarcació de Barcelona, organitza el seu Curset especialitzat.

Debatre els temes relacionats amb el patrimoni arquitectònic, aprofundir en el seu estudi i en els criteris d’intervenció, ha estat de sempre el seu objectiu.

En la edició d’enguany ens pararem a considerar aquelles arquitectures efímeres, aquelles obres obsoletes en la seva funció original, que si bé no son monuments cabdals en la Història de l’arquitectura, representen una part del patrimoni col·lectiu que ha configurat l’espai urbà: palaus de fires internacionals, estacions de ferrocarril, magatzems dels molls, restes arqueològiques...

La reutilització d’aqueta arquitectura efímera, simplement obsoleta, que pot ser útil a les noves necessitats, ens pot tornar a fer presents aquelles obres en el context cultural d’avui, per via de la intervenció revitalitzadora.

A aquest aspecte del patrimoni arquitectònic es dedicarà prioritàriament el IX Curset, que es desenvoluparà a Barcelona (seu del COAC) els dies 11, 12, 13 i 14 de desembre de 1986. L’actualitat de la Ciutat serà acompanyada d’exemples d’altres indrets de l’àmbit de la cultura occidental com ja és costum.

Carpeta

Programa

Butlleta d'inscripció

Diploma

Dossier de la visita de dissabte

Versió per a imprimirPDF version