Puntúa de l'1 al 5 els següents aspectes de les noves seccions.
Pregunta 1 2 3 4 5
Disseny del nou entorn
Facilitat d’ús
Utilitat de les gestions que pots realitzar
Impressió general
Mollerussa: Prefabricats Pujol

[Cancel·lat] La Intercol·legial Tècnica del Vallès organitza una visita guiada a les instal·lacions de Prefabricats Pujol

Imatge: 
© Col·legi d'Arquitectes de Catalunya (COAC)

ATENCIÓ - ACTE CANCEL·LAT com a mesura de prevenció per evitar el risc de contagi de Coronavirus

La Intercol·legial Tècnica del Vallès organitza, el proper dimarts 24 de març, una visita guiada al centre de producció de l'empresa Prefabricats Pujol.

El Grup Pujol és un grup de més de 30 empreses dedicades essencialment a la fabricació, transport, muntatge i distribució d'elements prefabricats de formigó i materials per a la construcció, amb plantes de producció distribuïdes per tot el territori espanyol i al Regne Unit, a la ciutat de Leeds, des de l'any 2009. Té una gran capacitat de producció, per això, disposa d'una superfície total de terreny, per a les seves fàbriques i instal·lacions de més de 200 hectàrees, amb la tecnologia més avançada del mercat, unes instal·lacions modernes i àmplies, dotades amb maquinària d'última generació i un equip tècnic molt qualificat, el que permet assessorar, col·laborar i respondre plenament als projectes i necessitats dels seus clients.

Programa

Les instal·lacions estan ubicades a Mollerussa, per la qual cosa ens recolliran a Terrassa a les 9 h i ens portaran gratuïtament fins allà en autocar. Després de visitar el centre de producció ens convidaran a dinar i es preveu la tornada a Terrassa cap a les 18 h.

Activitat gratuïta

Si un cop apuntats no poguéssiu venir, s'ha d'avisar com a molt el dimarts 17 de març. Si no s'assisteix, es cobraran 10 euros per sufragar la despesa d'autocar no utilitzada.

És imprescindible portar calçat de seguretat (adient per poder accedir a les instal·lacions). També el DNI per poder-nos acreditar a l'entrada.


Aforament limitat: 25 persones.

Versió per a imprimirPDF version