Puntúa de l'1 al 5 els següents aspectes de les noves seccions.
Pregunta 1 2 3 4 5
Disseny del nou entorn
Facilitat d’ús
Utilitat de les gestions que pots realitzar
Impressió general

Sessió de networking a Terrassa sobre els ajuts Next Generation amb VIMUSA i SOMUHATESA

Imatge: 
© Col·legi d'Arquitectes de Catalunya (COAC)
La Delegació del Vallès del COAC organitza, conjuntament amb el CATEB, VIMUSA i SOMUHATESA, una sessió de treball al voltant dels ajuts a la rehabilitació dels fons Next Generation.

La trobada, que tindrà lloc l'1 de juny a la seu del COAC a Terrassa, està adreçada als arquitectes i arquitectes tècnics interessats en desenvolupar projectes de rehabilitació residencial en el marc dels ajuts impulsats amb els fons Next Generation.

Durant aquesta sessió de networking, que comptarà amb la participació d'Habitatges Municipals de Sabadell (VIMUSA) i Societat Municipal d'Habitatge de Terrassa (SOMUHATESA), es parlarà sobre els programes d'ajuda per a la rehabilitació energètica i la important oportunitat de treball que representen per al nostre col·lectiu professional, i especialment per a aquells tècnics que tinguin expedients a Terrassa i Sabadell.

Inscripcions
Si voleu inscriure-us, escriviu un correu a  vallescultura@coac.cat indicant el número d'assistents.

Per a més informació sobre els ajuts dels fons Next Generation i sobre l'Oficina Tècnica de Rehabilitació del COAC, podeu consultar l'espai web específic.
Versió per a imprimirPDF version