• Acte en memòria del company arquitecte Joan Ant...

  Acte en memòria del company arquitecte Joan Ant...

  L'Agrupació d'Arquitectes Urbanistes del COAC —en col·laboració amb el Departament de Territori i Sostenibilitat de la Generalitat de Catalunya, la Reial Acadèmia Catalana de Belles Arts de Sant Jordi, l'Àrea Metropolitana de Barcelona, el Museu d’Història de Barcelona i l'IEC— organitzen un acte en memòria del company Joan Antoni Solans i Huguet, el proper dilluns 3 de febrer a les 18.30 hores que tindrà lloc al Teatre Poliorama de Barcelona.

  Entitat organitzadora: AAUC, COAC

  Barcelona

  Conferència

 • Conferència "Bauhaus Museum Dessau" a...

  Conferència "Bauhaus Museum Dessau" a...

  En el marc de la celebració del centenari de la inauguració de l'Escola de la Bauhaus, l’arquitecte Roberto González del despatx Addenda Architects, autors del nou Museu de la Bauhaus a Dessau, compartirà la seva experiència en una conferència que tindrà lloc a la sala d’actes Rafael Masó de la Demarcació de Girona del Col·legi d’Arquitectes de Catalunya (COAC), el dijous 13 de febrer de 2020, a les 19 h.

  Entitat organitzadora: COAC

  Girona

  Gratuït

  Conferència

 • Presentació del llibre "Urbanisme Comparat...

  Presentació del llibre "Urbanisme Comparat...

  El proper dimecres 22 de gener a les 19 h, tindrà lloc a la Cooperativa d’Arquitectes Jordi Capell (Plaça Nova, 5) la presentació del llibre editat per l'AAUC "Urbanisme Comparat. 10 models, 10 mirades", de Sara Mas.

  Entitat organitzadora: AAUC, Cooperativa Jordi Capell

  Barcelona

  Gratuït

  Presentació

 • Conferència de Clara Gromaches en el marc de l...

  Conferència de Clara Gromaches en el marc de l...

  En el marc de l'exposició “Clara Gromaches. Entropia i paisatge urbà a l’Índia”, el divendres 24 de gener de 2020, a les 19.30 h, tindrà lloc la conferència de la comissària de la mostra i autora de les fotografies, Clara Gromaches, a la seu de la Delegació de l'Alt Empordà del COAC.

  Entitat organitzadora: COAC

  Figueres

  Gratuït

  Conferència

 • Taller de fotografia: Forma i llum en la fotogr...

  Taller de fotografia: Forma i llum en la fotogr...

  La Delegació del Vallès organitza, el proper 20 de gener a les 18.00 h, el taller gratuït de fotografia "Foto i llum en la fotografia d'arquitectura".

  Entitat organitzadora: COAC

  Terrassa

  Gratuït

  Jornada

 • Exposició: "Per Durar"

  Exposició: "Per Durar"

  A partir del proper 16 de gener es podrà visitar al Col·legi d’Arquitectes de Catalunya l’exposició "PER DURAR", un recull de fotografies del treball de més d’un centenar de dones que, durant les tres primeres setmanes de març del 2018, van participar en les feines de restauració dels arrebossats tradicionals en la concessió Allou-Sana, al poblat de Tangassogo (Tiébélé), situat al sud de Burkina Faso.

  Entitat organitzadora: COAC

  Barcelona

  Gratuït

  Exposició

 • S'obre l'11a convocatòria del Premi I...

  S'obre l'11a convocatòria del Premi I...

  En el marc de l'11a Biennal Internacional de Paisatge, que se celebrarà a Barcelona els dies 30 de setembre i 1 i 2 d’octubre, s'obre la convocatòria del Premi de Paisatge Rosa Barba, patrocinat per la Fundació Banc Sabadell.

 • El temps retorna - 500 anys del Renaixement a l...

  El temps retorna - 500 anys del Renaixement a l...

  L’exposició “EL TEMPS RETORNA – 500 anys del Renaixement a la Catalunya Nova” es pot visitar, del 7 al 19 de gener de 2020, a la Casa de Cultura d’Ulldecona (carrer Major, 56). Oberta cada dia de 18 a 20h i els diumenges de 12 a 14h.

  Entitat organitzadora: COAC

  Gratuït

  Exposició

 • Exposició: "Pedres i barraques. Les constr...

  Exposició: "Pedres i barraques. Les constr...

  El dijous 16 de gener a les 19.30 h s’inaugura  a sala d’exposicions de la Casa Llluvià, seu de Manresa de la Demarcació de les Comarques Centrals, l’exposició “Pedres i barraques. Les construccions de pedra seca”.

  Entitat organitzadora: COAC

  Manresa

  Gratuït

  Exposició

 • Conferència "Diàleg de viatgers", a F...

  Conferència "Diàleg de viatgers", a F...

  Aquest any, la Delegació Alt Empordà del COAC celebra la rebuda de l’any 2020 amb una trobada post festes. Per això, el dijous 9 de gener, a les 19.30 hores, ha programat una xerrada informal amb el títol “Diàleg de viatgers”, on els arquitectes/viatgers Antoni López i E.

  Entitat organitzadora: COAC

  Figueres

  Gratuït

  Conferència

 • Conferència de Maria Rubert de Ventós en el mar...

  Conferència de Maria Rubert de Ventós en el mar...

  En el marc de la celebració del centenari de la inauguració de l'Escola de la Bauhaus, la Demarcació de Girona del Col·legi d'Arquitectes de Catalunya (COAC) presenta la quarta exposició del cicle l’Àlbum de l’Arquitecte sota el títol "László Moholy-Nagy, Fotografia i fotogrames", que es va obrir al públic el passat 11 de desembre

  Entitat organitzadora: COAC

  Girona

  Gratuït

  Conferència

 • Conferència: VAUMM

  Conferència: VAUMM

  El dijous 19 de març de 2020, la Demarcació de Tarragona de COAC ha convidat a VAUMM, un estudi d'arquitectura donostiarra que, des del País Basc, treballa amb una metodologia basada en la investigació, on incorporen especialistes de diferents disciplines, proposant solucions contemporànies per àmbits locals.

  Entitat organitzadora: COAC

  Tarragona

  Gratuït

  Conferència

Pàgines