Puntúa de l'1 al 5 els següents aspectes de les noves seccions.
Pregunta 1 2 3 4 5
Disseny del nou entorn
Facilitat d’ús
Utilitat de les gestions que pots realitzar
Impressió general
 • Exposició ' Fons d’Arxiu: Projectes Dibuix...

  Exposició ' Fons d’Arxiu: Projectes Dibuix...

  Després del seu pas per la sala d’exposicions La Cova de la Demarcació de Girona del Col·legi d’Arquitectes de Catalunya, l’exposició Fons d’Arxiu: Projectes Dibuixats: Ignasi Bosch - Joan Maria de Ribot - Jeroni Moner - Ferran Galí - Manuel Martín Madrid, que forma part del cicle Col·lecions de l’Arxiu Històric del COAC, es pot veure a la seu de la Delegació de l'Alt Empordà del COAC fins el 9 de gener. 

  Entitat organitzadora: COAC

  Figueres

  Gratuït

  Exposició

 • Exposició 'Obres premiades i seleccionades...

  Exposició 'Obres premiades i seleccionades...

  Del 6 d'octubre de 2022 al 8 de gener de 2023, la seu de la Delegació Garrotxa-Ripollès del COAC acull les obres premiades i seleccionades de la 24a edició dels Premis d'Arquitectura de les Comarques de Girona.

  Entitat organitzadora: COAC

  Olot

  Gratuït

  Exposició

 • Exposició: "La Pia Almoina de Girona"

  Exposició: "La Pia Almoina de Girona"

  El dijous 11 de juliol, a les 19.30 h, s’obre al públic la nova exposició permanent que dóna a conèixer la història de l’edifici de la Pia Almoina de Girona, seu actual de la Demarcació de Girona del Col·legi d’Arquitectes de Catalunya (COAC). 

  Entitat organitzadora: COAC

  Girona

  Gratuït

  Exposició

 • XII Biennal Alejandro de la Sota, a Valls

  XII Biennal Alejandro de la Sota, a Valls

  L'exposició de la XII BIENNAL ALEJANDRO DE LA SOTA - MOSTRA D'ARQUITECTURA DE TARRAGONA mostra els projectes presentats en aquest certamen que té com a objectiu distingir les obres més significatives que s'han construït en el bienni 2019-2020 en l'àmbit territorial de la Demarcació (comarques de l'Alt Camp, el Baix Camp, el Baix Penedès, la Conca de Bar

  Entitat organitzadora: Centre Obert d’Arquitectura, COAC

  Tarragona

  Gratuït

  Exposició

 • Cicle Mobilitat. Carrers per conviure

  Cicle Mobilitat. Carrers per conviure

  La segona sessió del Cicle Mobilitat, programada pel dijous 20 d'octubre de 2022, a les 19 hores, a la seu de la Delegació Garrotxa-Ripollès, es desenvoluparà sota el títol 'Carrers per conviure'. 

  Entitat organitzadora: COAC

  Olot

  Gratuït

  Conferència

 • A Cel Obert. Festival d'Intervencions Efím...

  A Cel Obert. Festival d'Intervencions Efím...

  Els dies 7, 8 i 9 d'octubre tindrà lloc a Tortosa la novena edició del Festival d'Intervencions Efímeres A Cel Obert, organitzat per l'Ajuntament de Tortosa i el Museu de Tortosa, amb la col·laboració de la Demarcació de l'Ebre del COAC.

  Entitat organitzadora: COAC

  Tortosa

  Gratuït

  Exposició

 • Regenerar Barcelona. 4a sessió: "Regenerac...

  Regenerar Barcelona. 4a sessió: "Regenerac...

  INSCRIPCIONS: CICLE DE XERRADES REGENERAR BARCELONALa quarta sessió del cicle de xerrades de Regenerar Barcelona "Regeneració de barris" tindrà lloc el proper 6 d'octubre a les 12:30 h.

  Entitat organitzadora: COAC

  Barcelona

  Jornada

 • Regenerar Barcelona. 3a sessió: "Per a la...

  Regenerar Barcelona. 3a sessió: "Per a la...

  Inscripcions: cicle de xerrades Regenerar BarcelonaLa tercera sessió del cicle de xerrades de Regenerar Barcelona "MPGM Gràcia" tindrà lloc el proper 29 de setembre a les 12:30 h.Programa

  Entitat organitzadora: COAC

  Barcelona

  Jornada

 • L'exposició "Atmos-fear. Europa metro...

  L'exposició "Atmos-fear. Europa metro...

  La Demarcació de Tarragona de Col·legi d'Arquitectes de Catalunya acull l’exposició "Atmos-fear. Europa metropolitana + abstraccions". Fotografies aèries fetes per l'arquitecte i aviador Jon Tugores. Lectures territorials d'Europa.

  Entitat organitzadora: Centre Obert d’Arquitectura, COAC

  Tarragona

  Gratuït

  Exposició

 • 8a Mostra d’Arquitectura del Vallès

  8a Mostra d’Arquitectura del Vallès

  Aquest mes de setembre l’exposició de la 8a Mostra d’Arquitectura del Vallès, dissenyada per @somsalvestudio i produïda per

  Entitat organitzadora: COAC

  Rubí

  Gratuït

  Conferència

 • Exposició dels Premis d'Arquitectura de le...

  Exposició dels Premis d'Arquitectura de le...

  Del 27 de maig al 3 d'octubre, la sala d’exposicions acull les obres premiades i seleccionades de la 24a edició dels Premis d'Arquitectura de les Comarques de Girona. A la mostra es reprodueixen, en 10 banderoles dobles, les 46 obres seleccionades entre les quals s’hi troben les 16 premiades, 15 guardonades pel Jurat i 1 premi de l’opinió. 

  Entitat organitzadora: COAC

  Girona

  Gratuït

  Exposició

 • Exposició 'Fons d'Arxiu: projectes di...

  Exposició 'Fons d'Arxiu: projectes di...

  Després del seu pas per la sala d’exposicions La Cova de la Demarcació de Girona del Col·legi d’Arquitectes de Catalunya, l’exposició Fons d’Arxiu: Projectes Dibuixats: Ignasi Bosch - Joan Maria de Ribot - Jeroni Moner - Ferran Galí - Manuel Martín Madrid, que forma part del cicle Col·lecions de l’Arxiu Històric del COAC, inicia la seva itinerància dividida entre els espais expositius de les delegacions Garrotxa-Ripollès i Alt Empordà del COAC, ubicades a

  Entitat organitzadora: COAC

  Olot

  Gratuït

  Exposició

 • Exposició 'L'Olot del segle XVII...

  Exposició 'L'Olot del segle XVII...

  La Delegació Garrotxa-Ripollès del COAC acull l'exposició L'Olot del segle XVII on es poden veure les maquetes de 22 cases d'Olot que conserven llindes dels segles XVII i XVIII que els alumnes de 3r d’ESO de L’Escola Petit Plançó d’Olot han estat realitzant dins el projecte Barrocos. 

  Entitat organitzadora: COAC

  Olot

  Gratuït

  Exposició

 • Arquitectour_Ebre: Les cases de l'escola

  Arquitectour_Ebre: Les cases de l'escola

  El primer dilluns d’octubre se celebra el Dia Mundial de l’Arquitectura. Per commemorar aquesta cita anual amb el món de l’Arquitectura, el Col·legi d’Arquitectes de Catalunya va instaurar l’Arquitectour: visites guiades a edificis emblemàtics del patrimoni arquitectònic de cada demarcació territorial.

  Entitat organitzadora: COAC

  Tortosa

  Visita

 • Exposició 'Casa Serra | Casa dels Nassos |...

  Exposició 'Casa Serra | Casa dels Nassos |...

  Amb motiu dels vint-i-cinc anys de l'obertura de la Delegació Garrotxa-Ripollès del Col·legi d’Arquitectes de Catalunya a la ciutat d’Olot, s'organitza una exposició que dona a conèixer la història del seu actual emplaçament, la Casa Serra de l'arquitecte Bartomeu Agustí Vergés, el procés de trasllat i la posada en funcionament de l’activitat col·legial a través de fotografies actuals i històriques, de plànols originals i dibuixos fets pel m

  Entitat organitzadora: COAC

  Olot

  Gratuït

  Exposició

 • VI Arquitectour Girona. Revisitant l'Arqui...

  VI Arquitectour Girona. Revisitant l'Arqui...

  Un any més, la Demarcació de Girona del COAC commemora el Dia Mundial de l’Arquitectura a través de la sisena edició de l’Arquitectour Girona: Revisitant l'arquitectura moderna de Cadaqués. El dissabte 1 d’octubre, s’ha organitzat una nova ruta pel nucli antic de Cadaqués amb diverses visites centrades en l’arquitectura moderna.Programa 

  Entitat organitzadora: COAC

  Gratuït

  Visita

 • EXPOSICIÓ "PER DURAR"

  EXPOSICIÓ "PER DURAR"

  A partir del proper 7 de setembre es podrà visitar a la Casa Lluvià l’exposició "PER DURAR", un recull de fotografies del treball de més d’un centenar de dones que, durant les tres primeres setmanes de març del 2018, van participar en les feines de restauració dels arrebossats tradicionals en la concessió Allou-Sana, al poblat de Tangassogo (Tiébélé), situat al sud de Burkina Faso.

  Entitat organitzadora: Centre Obert d’Arquitectura

  Manresa

  Gratuït

  Exposició

 • Cicle MARQ 2022/2023. Conferència 'Project...

  Cicle MARQ 2022/2023. Conferència 'Project...

  El dijous 29 de setembre, a les 16.30 h, la sala Rafael Masó de la Demarcació de Girona del COAC, acull la segona sessió del cicle MARQ 2022/2023 amb la conferència ‘Projectar llocs a través del temps’, a càrrec de l’arquitecta Daria de Seta. Daria de Seta

  Entitat organitzadora: COAC

  Girona

  Conferència

 • Conferència: 'Canvi climàtic i Arquitectur...

  Conferència: 'Canvi climàtic i Arquitectur...

  La delegació del Vallès va organitzar el passat dimarts, 27 de setembre, la conferència oberta a la ciutadania 'Canvi climàtic i Arquitectura' a càrrec de l'arquitecta Eulàlia Figuerola, experta en Sostenibilitat i Eficiència energètica. L’acte es va realitzar a la Sala d’actes de la Biblioteca Mestre Martí Tauler de Rubí.

  Entitat organitzadora: COAC

  Rubí

  Gratuït

  Conferència

 • Exposició de la 3a edició de la Mostra d'A...

  Exposició de la 3a edició de la Mostra d'A...

  L’exposició de la 3a edició de la Mostra d’Arquitectura continua la seva itinerància per les diferents biblioteques de la Diputació de Barcelona, i en aquesta ocasió a la Biblioteca Antonio Martín de El Prat de Llobregat.

  Entitat organitzadora: Centre Obert d’Arquitectura

  Barcelona

  Exposició

 • Convivència, cultura i cooperació

  Convivència, cultura i cooperació

  En el marc de l’exposició “Per Durar”, el COAC organitza conjuntament amb la Casa Flors Sirera de l’Ajuntament de Manresa,  la jornada Convivència, cultura i cooperació.Se celebrarà el dimarts, 27 de setembre de 18 a 21.30 h a la Casa Lluvià amb el següent programa:

  Entitat organitzadora: Centre Obert d’Arquitectura

  Manresa

  Gratuït

  Jornada

Pàgines