• Exposició 50 anys de l’Arxiu Històric del COAC,...

  Exposició 50 anys de l’Arxiu Històric del COAC,...

  Amb motiu del Dia Mundial de l’Arquitectura, la Demarcació de Girona del Col·legi d’Arquitectes de Catalunya amb la col·laboració de la Fundació Rafael Masó inauguren a Girona l’exposició 50 Anys de l’Arxiu Històric del Col·legi d’Arquitectes de Catalunya (COAC).

  Entitat organitzadora: COAC

  Girona

  Gratuït

  Exposició

 • Presentació del llibre "Cháchara"

  Presentació del llibre "Cháchara"

  El proper 28 de setembre a les 16 h,  i a través del canal d'Instagram de La Capell, tindrà lloc la presentació del llibre "Cháchara y otras historias de arquitectura" amb la participació de l'autor, l'arquitecte Moisés Puente.Prem aquí per seguir-la.

  Entitat organitzadora: COAC, Cooperativa Jordi Capell

  Gratuït

  Presentació

 • Arquitectour Lleida 2020: ruta guiada per les p...

  Arquitectour Lleida 2020: ruta guiada per les p...

  La 6a edició del certamen tindrà lloc dissabte, 3 d’octubre, i s’organitza amb motiu del Dia Mundial de l’Arquitectura. L’activitat és gratuïta i les places són limitades (cal inscripció obligatòria amb identificació i assignació de grups).Per minimitzar els riscs de contagi per la Covid-19 es faran dos grups de sortida i es repartiran mascaretes i gel hidroalcohòlic a l'inici.

  Entitat organitzadora: COAC Lleida

 • Arquitectour Lleida 2020

  Arquitectour Lleida 2020

  Ruta guiada per les passarel·les del riu Segre

  Entitat organitzadora: COAC

  Lleida

  Gratuït

  Visita

 • 1a sessió del Cicle Hàbitat II: Recursos

  1a sessió del Cicle Hàbitat II: Recursos

  El 15 d'octubre a les 18.30 h arrenca el cicle Hàbitat II, les primeres passes, comissariat pels arquitectes Ferran Vizoso, Jesús Cardona i Carlos Bergillos. 

  Entitat organitzadora: COAC

  Gratuït

  Conferència

 • Comença el cicle de conferències Hàbitat II

  Comença el cicle de conferències Hàbitat II

  Entenem que l’arquitectura és l’art d’habitar el territori: el transformem per fer-lo habitable. El fet d’habitar no es dona únicament en els edificis o les ciutats, sinó en tot el territori que dona suport a la nostra manera de viure. Com vam veure al cicle HÀBITAT I, són les relacions entre el metabolisme socioeconòmic i la biosfera les que determinen les nostres possibilitats d’habitar.

  Entitat organitzadora: Col·legi d'Arquitectes de Catalunya

 • Arquitectura, cooperació i espiritualitat

  Arquitectura, cooperació i espiritualitat

  El proper dijous 29 d'octubre tindrà lloc la conferència online "Arquitectura, cooperació i espiritualitat". Diàleg amb Pau Vidal Sas, arquitecte, jesuïta i teòleg (Migra Studium i EIDES), i conduït per Diego Carrillo Messa, arquitecte (Celobert Cooperativa).

  Entitat organitzadora: COAC

  En línia

  Gratuït

  Conferència

 • Conferència: Projecte Pavelló Vic Salut. Extens...

  Conferència: Projecte Pavelló Vic Salut. Extens...

  El proper dimarts 24 de novembre tindrà lloc la conferència online "PROJECTE PAVELLÓ VIC SALUT. EXTENSIÓ DE L'HOSPITAL UNIVERSITARI DE VIC", a càrrec de l'arquitecte Arnau Sañé.

  Entitat organitzadora: COAC

  En línia

  Gratuït

  Conferència

 • Va de LÍMITS

  Va de LÍMITS

  El proper dimarts 1 de desembre tindrà lloc la conferència online "Va de LÍMITS", a càrrec de l'arquitecta Lídia Arboix. Per millorar l’habitatge s’ha de millorar la ciutat: es poden possibilitar petits canvis per humanitzar el carrer: des de l’arquitectura, des de l’administració amb la complicitat dels habitadors del carrer.

  Entitat organitzadora: COAC

  En línia

  Gratuït

  Conferència

 • Cicle de conferències: "Trobades amb......

  Cicle de conferències: "Trobades amb......

  La Demarcació de les Comarques Centrals del COAC continua el cicle de conferències online “TROBADES AMB...”. Es tracta de petites xerrades amb arquitectes i altres professionals del territori, enfocades a difondre la professió i allò que l’envolta, entre d’altres qüestions relacionades amb l’arquitectura.Les sessions es retransmeten en directe, a través de la plataforma Microsoft Teams. Cal inscripció prèvia a cada un dels actes.

 • Conferència: Rehabilitació d'edificis cata...

  Conferència: Rehabilitació d'edificis cata...

  El proper dimarts 10 de novembre tindrà lloc la conferència online "REHABILITACIÓ EDIFICIS CATALOGATS" . La xerrada anirà a càrrec de l'arquitecte Pere Santamaria. Ens parlarà de les rehabilitacions de:- Casa Alter de Manresa: rehabilitació integral amb reforç estructural, canvi de distribució, façanes, i ampliació edifici annex.

  Entitat organitzadora: COAC

  En línia

  Gratuït

  Conferència

 • Conferència: Nous espais per a l’aprenentatge

  Conferència: Nous espais per a l’aprenentatge

  El proper dimecres 14 d'octubre tindrà lloc la conferència online "Nous espais per a l'aprenentatge", a càrrec dels arquitectes Anna Pont i Jordi Comas, que formen l'equip COMAS-PONT . En un moment en que els centres educatius es plantegen nous mètodes d’aprenentatge es fa inevitable repensar els espais que configuren les escoles/instituts.

  Entitat organitzadora: COAC

  En línia

  Gratuït

  Conferència

Pàgines