Propers Actes

Del Dll, 06 setembre fins Dg, 19 desembre
Els dijous i els...

Exposició "L'Àlbum de l'Arquitecte: Denise...

Exposició "L'Àlbum de...

Del Dj, 23 setembre fins Dg, 31 octubre
Feiners, de 9 a 16.30...

Exposició “Premis AJAC XII”

Exposició “Premis AJAC XII”

Premis d'Arquitectura de les Comarques de Girona 2020

CONVOCATÒRIA OBERTA PEL CONCURS DE COMISSARIAT DELS PREMIS D'ARQUITECTURA DE LES COMARQUES DE GIRONA 2020

Imatge: 
© Col·legi d'Arquitectes de Catalunya (COAC)

La Vocalia de Projecció i Cultura de la Demarcació de Girona del Col·legi d'Arquitectes de Catalunya (COAC) convoca el Concurs per a la contractació d’un projecte de disseny i comissariat de l’exposició de la 23a edició dels Premis d’Arquitectura de les Comarques de Girona 2020. 

Hi haurà una única fase de concurs. S’hi podran presentar totes les persones físiques o jurídiques interessades i que estiguin col·legiades.

Per a la proposta expositiva es valoraran els següents requisits:
- Que prioritzi la visibilitat de les obres distingint les seleccionades de les premiades.
- Que sigui adaptable a diversos espais expositius.
- Que incorpori tots els elements gràfics necessaris (títol exposició, textos i crèdits...).
- Que sigui autoportant i resistent als diversos muntatges i desmuntatges.
- Que es pugui muntar i desmuntar per part de personal no especialitzat i de fàcil transport en un turisme tipus furgoneta.
- Que utilitzi elements i materials reciclables i/o reutilitzables. 

L’exposició ha de garantir la confidencialitat del veredicte del jurat fins a la finalització de l’acte de lliurament dels Premis, moment en què es desvetllarà al públic assistent la documentació exposada. Es requereix la descripció d’aquest procés. 

La Demarcació de Girona del COAC posa a disposició del comissariat 2 monitors professionals de 65 polzades. (1.467,4x848x55,9mm) inclòs el disc dur que les enllaça.

A títol informatiu el nombre de projectes exposats a les últimes edicions han estat els següents: 2019 – 26 obres / 2018 – 33 obres / 2017 – 43 obres.

TERMINI
El termini pel lliurament del material corresponent a la 23a edició dels Premis d’Arquitectura de les Comarques de Girona s’obrirà el dilluns 27 de gener de 2020 i finalitzarà a les 13.00 hores del divendres 14 de febrer de 2020

Les propostes hauran de ser originals i presentades al portal web www.premisarquitecturagirona.cat 

Un cop es pengi la documentació, s’enviarà als participants la fitxa de participació com a acusament de rebuda al correu electrònic corresponent, que els permetrà participar en el present concurs. 

Per a qualsevol consulta o aclariment, podeu dirigir-vos al Departament de Cultura de la Demarcació de Girona. Tel. 972 41 27 27 ext. 32 o 34. Correu electrònic: cultura.gir@coac.cat 

DOCUMENTACIÓ
Bases del Concurs per a la contractació d’un projecte de disseny i comissariat de l’exposició de la 23a edició dels Premis d’Arquitectura de les Comarques de Girona 2020.

19/12/2019
Tornar