El COAC atorga els seus Ajuts a la Cooperació 2015

El COAC atorga els seus Ajuts a la Cooperació 2015

Imatge: 
© Llar d’infants Laafi, Burkina Faso. Albert Faus Madrid . Projecte seleccionat a la 1a Mostra d'Arquitectura Internacional.
El Col·legi d’Arquitectes de Catalunya ha atorgat els Ajuts 2015 a projectes de cooperació al desenvolupament local i internacional relacionats amb l'arquitectura i l'urbanisme. 

Dels 8 projectes presentats, se n’han valorat els criteris objectius de compliment de les bases, la proposta arquitectònica, l'ús de materials de caràcter local i la participació social. 

Així, s'han atorgat ajuts als projectes següents:

· AJUDA’M A VIURE
Reforma i ampliació d’una maternitat a Guiba, Burkina Faso, a càrrec de l'arquitecte Albert Faus Madrid. Ajut concedit: 6.000 euros

· DAW OFFICE SLP
Escola a Trionck Essyl, Senegal, a càrrec de l'arquitecte David Garcia Martinez. Ajut concedit: 4.000 euros


· FUNDACIÓ VICENTE FERRER
Dotació de 22 habitatges dignes per a 22 famílies de les castes més desfavorides a Anantapur, Índia, a càrrec de l'arquitecta, Helena Sirisi Calero. Ajut concedit: 4.000 euros

· FUNDACIÓ PRIVADA ÀFRICA DIGNA
Construcció de tres aules a Kigali, Rwanda, a càrrec de l'arquitecte Jesús Coll Capella. Ajut concedit: 3.000 euros

· ARQUITECTES SENSE FRONTERES 
Projecte de millora de la xarxa educativa en la zona rural de Bissiga, Burkina Faso, a càrrec de l'arquitecte Carles Bonet Pijoan. Ajut concedit: 3.000 euros.

La concessió d'aquests ajuts respon a la voluntat de continuar fent visible la funció social dels arquitectes, així com al compromís del Col·legi de dedicar un 0,7% del pressupost anual ordinari dels seus Òrgans Centrals a la cooperació.

1/07/2015
Tornar