Puntúa de l'1 al 5 els següents aspectes de les noves seccions.
Pregunta 1 2 3 4 5
Disseny del nou entorn
Facilitat d’ús
Utilitat de les gestions que pots realitzar
Impressió general
Imatge: 
© Àgora d'Urbanisme

Àgora d'Urbanisme, primera trobada anual

Aquesta jornada s'ha posposat fins a nova data.

El Departament de Territori i Sostenibilitat de la Generalitat de Catalunya, el Col·legi d'Arquitectes de Catalunya i l'Agrupació d'Arquitectes Urbanistes (AAUC) han acordat organitzar conjuntament una jornada anual que portarà per nom Àgora d'Urbanisme.

Aquest espai de debat, que s'iniciarà el 2019 i està previst celebrar cada mes de gener, segueix les línies marcades per la Llei de l'Arquitectura, que estableix entre altres objectius el foment de la qualitat arquitectònica i urbanística.

L'Àgora d'Urbanisme vol ser la plataforma per a la informació independent sobre els principals documents urbanístics que es tramiten a Catalunya. Un lloc d’informació i intercanvi sobre l’experiència de la planificació urbanística de casa nostra.

També vol ser un espai de trobada entre els tècnics i responsables a diferents nivells en el camp de l’urbanisme. Un espai per compartir experiències i projectes d’urbanisme en una jornada transversal en la que es farà balanç del que ha passat a Catalunya durant l'any.

La primera Àgora d'Urbanisme se celebrarà el dimarts 22 de gener de 2019.

Properament es publicarà al web del COAC el programa de la jornada, així com el formulari d'inscripció per als interessats.

Per a més informació, pots consultar el conveni de col·laboració.20/11/2018
Tornar