Puntúa de l'1 al 5 els següents aspectes de les noves seccions.
Pregunta 1 2 3 4 5
Disseny del nou entorn
Facilitat d’ús
Utilitat de les gestions que pots realitzar
Impressió general
Àgora d'urbanisme 7 de maig 2019.

Àgora d'Urbanisme, primera trobada anual

Imatge: 
© Àgora d'Urbanisme
El Col·legi d'Arquitectes de Catalunya i l'Agrupació d'Arquitectes Urbanistes (AAUC), amb la col·laboració del Departament de Territori i Sostenibilitat de la Generalitat de Catalunya, han acordat organitzar una jornada anual que portarà per nom Àgora d'Urbanisme.

Recupera els vídeos de la jornada:Aquest espai de debat, que s'iniciarà el 2019 i està previst celebrar cada mes de maig, segueix les línies marcades per la Llei de l'Arquitectura, que estableix entre altres objectius el foment de la qualitat arquitectònica i urbanística.

L'Àgora d'Urbanisme vol ser la plataforma per a la informació independent sobre els principals documents urbanístics que es tramiten a Catalunya. Un lloc d’informació i intercanvi sobre l’experiència de la planificació urbanística de casa nostra.

També vol ser un espai de trobada entre els tècnics i responsables a diferents nivells en el camp de l’urbanisme. Un espai per compartir experiències i projectes d’urbanisme en una jornada transversal en la que es farà balanç del que ha passat a Catalunya durant l'any.

La primera jornada Àgora d'Urbanisme es celebrarà el proper dimarts 7 de maig de 2019.

Consulteu el programa.

Formulari d'inscripció.

Organitza:

   
Col·labora:
19/03/2019
Tornar