Puntúa de l'1 al 5 els següents aspectes de les noves seccions.
Pregunta 1 2 3 4 5
Disseny del nou entorn
Facilitat d’ús
Utilitat de les gestions que pots realitzar
Impressió general
La seu de l'Escola Sert a Barcelona

El nou programa formatiu de l’Escola Sert aposta per la rehabilitació, el BIM i les noves tendències arquitectòniques

Imatge: 
© Col·legi d'Arquitectes de Catalunya (COAC)

El proper mes de setembre arrenca el curs 2022-2023 a l’Escola Sert amb un ampli ventall de propostes formatives: sessions, jornades, cursos, postgraus i un màster, que responen al compromís del COAC d’oferir-te formació de qualitat perquè puguis actualitzar els teus coneixements o especialitzar-te en un camp professional concret.

                             

Formació per a la gestió dels fons Next Generation
Coincidint amb l’arribada dels fons Next Generation, l’Escola Sert oferirà cursos específics entorn a la rehabilitació, a més a més de propostes vinculades a l’estalvi i la gestió energètica per afavorir la formació dels arquitectes en aquest àmbit.

A més a més, i d’acord amb les tendències actuals i les necessitats del mercat laboral, també hi ha programats cursos de planejament urbanístic i espai públic, noves formes d’habitatge com les cooperatives, així com noves tecnologies.  

Aposta per la metodologia BIM
Una altra de les grans apostes és la formació en metodologia BIM, molt demandada entre els professionals. Per això s’oferiran Sessions Sert, la segona edició del postgrau en BIM Management o els cursos tradicionals de Revit.  

A tot això s’hi sumen la resta de formacions que des de fa anys ofereix l’Escola Sert, com el postgrau de Rehabilitació, o bé altres cursos i postgraus sobre edificació i rehabilitació, gestió i direcció, software i eines digitals.

Més informació 

29/07/2022
Tornar