Puntúa de l'1 al 5 els següents aspectes de les noves seccions.
Pregunta 1 2 3 4 5
Disseny del nou entorn
Facilitat d’ús
Utilitat de les gestions que pots realitzar
Impressió general
Nova convocatòria dels Ajuts COAC a la cooperació local i internacional

Nova convocatòria dels Ajuts COAC a la cooperació local i internacional

Imatge: 
Projecte de l'Escola de Thionck Essyl, Senegal. L'organització Foundawtion va rebre un dels Ajuts COAC de 2017
Amb la voluntat de continuar fent visible la funció social dels arquitectes, el Col·legi d'Arquitectes de Catalunya obre, per setè any consecutiu, la convocatòria per a la concessió d'ajuts a projectes de cooperació al desenvolupament local i internacional relacionats amb l'arquitectura i l'urbanisme. La concessió d'aquests ajuts respon al compromís del Col·legi de dedicar part del seu pressupost a finalitats socials.

Poden optar als ajuts atorgats en el marc d’aquesta convocatòria les associacions, ONGs, fundacions i altres entitats sense afany de lucre que treballin en el camp de la cooperació al desenvolupament internacional i/o local i comptin per a això amb arquitectes entre els seus col·laboradors, siguin assalariats, voluntaris o amb contracte de prestació de serveis professionals.

Aquesta convocatòria contempla dues àrees principals d'ajuts: Cooperació al desenvolupament internacional i Cooperació al desenvolupament local. Dins de les dues àrees, es preveuen cinc tipus d’ajuts:

a) Construcció o rehabilitació d'habitatges
b) Construcció o rehabilitació d'equipaments comunitaris
c) Construcció o rehabilitació d’infraestructures
d) Construcció o rehabilitació d’espais públics
e) Planificació urbana

L'import total que es consignarà en aquesta convocatòria és de 39.000 euros.

El sol·licitant, que ha de ser col·legiat al COAC, ha d'omplir el formulari de sol·licitud i entregar-lo, juntament amb la documentació sol·licitada, a la Secretaria de qualsevol seu o delegació del COAC abans del dia 27 d'abril a les 13 h. Cal registrar l'entrada de la documentació.

Els interessats poden consultar els seus dubtes, fins a 10 dies abans del termini de presentació, per correu electrònic a l’adreça cooperacio@coac.net.

La Junta de Govern del Col·legi avaluarà les sol·licituds presentades i resoldrà la convocatòria, comunicant el resultat a partir de maig de 2018.

Consulta les Bases de la Convocatòria
27/02/2018
Tornar