Puntúa de l'1 al 5 els següents aspectes de les noves seccions.
Pregunta 1 2 3 4 5
Disseny del nou entorn
Facilitat d’ús
Utilitat de les gestions que pots realitzar
Impressió general
Exemple d'edifici a partir de l'estàndard Passivhaus

Nova jornada de les Sessions Sert: Introducció a l'estàndard Passivhaus

Imatge: 
© Energiehaus
El proper 11 de juny, l'Escola Sert programa una nova jornada en el marc de les Sessions Sert, 'Introducció a l'estàndard Passivhaus'.


La sessió pretén familiaritzar els professionals amb l'estàndard Passivhaus, començant per  la definició fins al coneixement de casos pràctics i la presentació d'estratègies d'implementació.

L'eficiència energètica en l'edificació és un aspecte a tenir en compte cada cop més i que, de fet, queda recollida des del 2010 en la Directiva 2010/31 del Parlament Europeu. El CTE també ho contempla, mitjançant la modificació del HE-1. Per tot això, l'Escola Sert aposta per formacions en aquest àmbit.

Es podrà seguir en directe la sessió, però també interactuar amb el professor a través d'un xat. La jornada és gratuïta per als col·legiats.  

Què són les Sessions Sert?
Les Sessions Sert són l'aposta del COAC per oferir formació contínua gratuïta al col·lectiu col·legial. Les trobades estan basades en temes innovadors i qüestions que des de l’àrea de suport tècnic del COAC s'ha detectat que generen moltes consultes.

Versió per a imprimirPDF version