Propers Actes

Obert el concurs per a la proposta d'intervenció global de l'antic preventori de la Savinosa

Imatge: 
© Col·legi d'Arquitectes de Catalunya (COAC)
S'ha obert el concurs, convocat per la Demarcació de Tarragona del COAC i la Diputació de Tarragona, per a la selecció prèvia de cinc arquitectes o equips amb arquitectes que participaran en la licitació del contracte de serveis de redacció dels documents tècnics d’una proposta d’intervenció global des dels punts de vista arquitectònic, patrimonial, urbanístic i paisatgístic al complex edificat de l’antic preventori de la Savinosa de Tarragona.

La situació estratègica d’aquesta finca, classificada com equipament (clau 7e) al POUM de Tarragona, i l’estat de conservació del complex edificat de l'antic Preventori de la Savinosa, recollit al catàleg com a BCIL (519e030 Preventori de la Savinosa), motiven encetar un procediment per poder posar en valor i en ús aquest espai urbà.

Se seleccionarà l’equip tècnic mitjançant un procés que es desplegarà en dues fases: la gestió de la primera fase es realitzarà mitjançant un encàrrec de gestió efectuat a favor de la Demarcació de Tarragona del COAC que seleccionarà, amb la participació d’un jurat, cinc equips tècnics amb l’experiència, capacitat, disponibilitat i solvència tècnica suficient per participar en una segona fase, en la que es licitarà l’adjudicació de l’encàrrec professional.

Visita al complex i documentació annexa
El 19 de setembre a les 10 h es durà a terme una visita a l'antic preventori de la Savinosa amb l'objectiu de resoldre possibles dubtes del concurs i, alhora, lliurar documentació annexa als participants. És imprescindible la inscripció prèvia a la visita.

Podeu consultar les bases en aquest enllaç. La documentació annexa es pot sol·licitar a la Demarcació de Tarragona del COAC

El termini per presentar-se al concurs finalitza el 30 de setembre de 2015. 
7/09/2015
Tornar