Puntúa de l'1 al 5 els següents aspectes de les noves seccions.
Pregunta 1 2 3 4 5
Disseny del nou entorn
Facilitat d’ús
Utilitat de les gestions que pots realitzar
Impressió general
"Con o sin Techo", exposició al COAC sobre l'hàbitat urbà

"Con o sin Techo", exposició al COAC sobre l'hàbitat urbà

Imatge: 
© UN HABITAT
El 17 de febrer es va inaugurar a l'espai Picasso del Col·legi d'Arquitectes de Catalunya l'exposició "Con o sin Techo. Mecanismos para la mejora del hábitat en América Latina". Es tracta d'una exposició itinerant, promoguda per la Federació Iberoamericana d'Urbanistes (FIU), conjuntament amb el programa de treball Action Without Borders (AWB) de la UIA, sota el patrocini del Ministeri de Foment d'Espanya.

L’exposició mostra la situació de l’hàbitat, en especial de l’hàbitat precari urbà a Amèrica Llatina i els mecanismes que s’apliquen per a la seva millora. L’experiència dels diversos països i actors en la millora de l’hàbitat és un patrimoni que permet la comunicació entre els països d’Amèrica Llatina, així com amb altres països de diferents àrees geogràfiques, base de la cooperació per al mutu enriquiment. 
La mostra ha estat dirigida per Lluís Brau com a comissari; Pedro Lorenzo, a la direcció; i Jordi Balari, a la subdirecció.

La mostra es podrà visitar fins el 22 de març.

Paral·lelament, es realitzaran una sèrie d'actes al Col·legi. El proper tindrà lloc el 17 de març a les 19 h: la taula rodona 'La millora de l’hàbitat com a objectiu de la cooperació per al desenvolupament'.

Més informació.
20/02/2014
Tornar