El COAC signa un conveni amb Microsoft

El COAC signa un conveni amb Microsoft

El passat dilluns 25 de febrer va tenir lloc a la seu del COAC la signatura d’un Conveni de col·laboració entre ambdues entitats, representades pel degà Lluís Comerón i la president de Microsoft Ibérica María Garaña, mitjançant el qual el col·legiats podran accedir en condicions especials a les solucions cloud o de treball en el núvol de la companyia, especialment l’Office 365, com a conjunt d’eines que faciliten la productivitat i la col·laboració per millorar el treball de pimes i autònoms.

El conveni inclou una primera fase en la qual es durà a terme la migració del servei de webmail que el Col•legi proporciona a tots els col•legiats a la plataforma Microsoft Exchange Online Kiosk, que millora les prestacions, garanties i seguretat de la plataforma actual. En una segona fase, els plans d’Office 365 es posaran a l’abast dels col·legiats a un preus reduïts, especials per al nostre col·lectiu.

Amb l’Office 365, els col·legiats podran crear i administrar de forma senzilla les interaccions amb els seus clients amb eines com Office, Exchange Online, SharePoint Online y Lync Online, garantint els màxims nivells de seguretat i privacitats fixats per la legislació espanyola i europea. Per tal de poder treure el màxim rendiment a totes aquestes eines, i també com a part de l’acord de col·laboració, Microsoft oferirà als col·legiats seminaris de formació tècnica, guies i documentació d’ajuda.

Lluís Comerón considera que poder comptar amb la solució tecnològica més avançada del mercat per al treball col·laboratiu i a distància pot contribuir a millorar de forma sensible la qualitat, competència i eficiència del treball dels arquitectes. “Un dels nostres objectius prioritaris és facilitar als col·legiats l’accés a les tecnologies més avançades, que els permetin treballar amb la màxima competència possible i amb els més alts estàndards de qualitat, així com amb les eines més eficients per a la internacionalització. Les solucions d’emmagatzematge i comunicació al núvol fan possible un salt qualitatiu molt important per treballar des de llocs i amb usuaris diferents, permeten optimitzar processos de forma molt significativa.

De la seva banda, María Garaña, president de Microsoft Ibérica, va subratllar que l’acord suposa per a Microsoft “un pas més en la nostra aposta per apropar i promoure que pimes i autònoms inverteixin en futur, tecnologia, productivitat i rendibilitat. Considerem que la nostra col·laboració amb el Col·legi d’Arquitectes de Catalunya i la seva aposta per una solució com l’Office 365 és clau per revitalitzar les activitats del seu col·lectiu”.

La implantació que el COAC realitzarà de Office 365 recaurà a l’integrador Necsia IT Consulting (NECSIA).


27/02/2013
Tornar