Puntúa de l'1 al 5 els següents aspectes de les noves seccions.
Pregunta 1 2 3 4 5
Disseny del nou entorn
Facilitat d’ús
Utilitat de les gestions que pots realitzar
Impressió general

Nova catalogació a la base de dades “Arxitectura”: Josep Soteras Mauri

Imatge: 
Habitatges del Congrés. Autor desconegut

Durant aquests últims mesos l'Arxiu Històric del COAC ha realitzat la descripció del fons documental de l’arquitecte Josep Soteras Mauri (1907-1989), donat al Col·legi d'Arquitectes de Catalunya l’any 2009 pels seus fills, Josep Maria Soteras Domènech i Anna Maria Soteras Domènech.

Concretament, s’han incorporat a la base de dades “Arxitectura" 233 registres de documentació que van del 1932 fins el 1978. Properament, es publicarà a la llista de fons professionals del web de l'Arxiu Històric.

L'obra de Soteras Mauri
Josep Soteras Mauri va desenvolupar una extensa carrera com a arquitecte des que va obtenir el títol el 1930 a l'Escola Tècnica Superior d'Arquitectura de Barcelona.

La seva activitat professional la va realitzar tant en solitari com també col·laborant amb altres arquitectes com Lorenzo García-Barbón Fernández de Henestrosa o Francesc Mitjans i Miró.

De la seva producció professional cal destacar els plans parcials del sector final de la Diagonal, Santa Coloma, Zona Nord de la Diagonal i Les Corts, els projectes de l'Estadi del Futbol Club Barcelona, el Palau d'Esports de Barcelona, l'antic estadi del R.C.E. Espanyol, el conjunt  dels Habitatges del Congrés Eucarístic, l'edifici Euro Gran Via S.A. (Gran Via-Lepant), el conjunt industrial de Henkel Ibérica S.A, la Fàbrica Lámparas Z, els tallers de la Hispano-Olivetti o l'edifici de la Llave de Oro a la plaça Josep Tarradellas, entre d’altres.

A més, va exercir d'Arquitecte en cap de la Unitat Operativa de l'Ajuntament de Barcelona.10/09/2014
Tornar