Puntúa de l'1 al 5 els següents aspectes de les noves seccions.
Pregunta 1 2 3 4 5
Disseny del nou entorn
Facilitat d’ús
Utilitat de les gestions que pots realitzar
Impressió general
Imatge: 
© RSanabria arquitectes associats

Resum i video jornada PM al sector de la Construcció 18-FEB-2010

Organitzada pel Project Management Institute de Barcelona (PMIBCN), la jornada es va centrar en el cas pràctic del Campus Esade Creàpolis a Sant Cugat del Vallès com a exemple de l’aplicació d’un procés de project management en un projecte de dimensions importants. L’arquitecte Ramon Sanabria, responsable del disseny de l’edifici central del campus i de la coordinació global de tot el projecte del campus Creàpolis; Silvana Martinez, arquitecta de la firma Gerens Hill que va actuar com a project manager en aquest projecte i Joan Riera, director general d’Esade Creàpolis, van explicar els diferents vessants d’un exitós treball conjunt.

La gestió integral de l’execució de tot el projecte, desenvolupat a partir d’una metodologia de paquetització dels diferents processos constructius, va desembocar en un resultat final plenament satisfactori per a tots els agents implicats. Aquest fet prova que el perfil de l’arquitecte és idoni per assumir un rol que respon a una creixent demanda social per assolir processos constructius més eficients, sostenibles i de qualitat.

La jornada també va comptar amb la participació de Lluís Comerón, degà del COAC; Albert Cubeles, president del PMIBCN; Andrés García Damjanov, vocal de Construcció del PMIBCN i Mónica Bonafonte, directora de l’Escola Sert del COAC.

Aquest va ser el programa de la jornada

- 19.30 h. Benvinguda: Albert Cubeles. President del PMIBCN
- 19.35 h. Introducció: Andrés García Damjanov. Vocal de Construcció del PMIBCN i Mónica Bonafonte. Directora de la ESCOLA SERT
- 19.45 h. Un projecte concret: Campus ESADE, amb Silvana Martinez, Ramon Sanabria, Virgínia Otal i Joan Riera
- 21.00 h. Debat i preguntes amb tos els assistents.
- 21.30 h. Comiat: Lluís Comerón, degà del COAC.

Video íntegre de la jornada18/08/2010
Tornar