Puntúa de l'1 al 5 els següents aspectes de les noves seccions.
Pregunta 1 2 3 4 5
Disseny del nou entorn
Facilitat d’ús
Utilitat de les gestions que pots realitzar
Impressió general
Una nova guia per ajudar en la rehabilitació d'habitatges

Una nova guia per ajudar en la rehabilitació d'habitatges

Les comunitats de propietaris compten amb una nova eina que els hi pot resultar de gran utilitat en el moment de realitzar obres de rehabilitació o manteniment del seu edifici. Es tracta de la "Guia per gestionar la rehabilitació d'un edifici d'habitatges", fruit del grup de treball "Impulsar la rehabilitació", que integren el Col·legi d'Administradors de Finques de Catalunya, el CAATEEB, la Comissió de Rehabilitació i Manteniment d'Edificis de Catalunya (RiME) i el COAC.

Concebuda per ser una eina útil i sintètica, la guia es presenta com un recull d’informacions, consells i recomanacions resultat de l’experiència de les entitats que impulsen la publicació i que han de facilitar la tasca dels responsables de les comunitats de propietaris immerses en processos de rehabilitació.

Partint de la premissa de recórrer sempre a l’ajut i l’orientació de professionals acreditats, la guia identifica en primer lloc les funcions i responsabilitats de cada agent implicat en les obres de rehabilitació o manteniment (propietat, administrador de finques, tècnics experts, empresa especialitzada i administracions públiques). Després s’enumeren els passos a seguir i les recomanacions per assolir una bona rehabilitació.

 

28/08/2013
Tornar