Visita a l’antic Convent de Santa Clara

Imatge: 
© Col·legi d'Arquitectes de Catalunya (COAC)
La Demarcació de Lleida organitza, el divendres 6 de març de 2015 a les 18h, una visita al nou equipament de l’antic Convent de Santa Clara, obra dels arquitectes Xavier Cerqueda, Francesc Coit i Orland Martí. Es visitarà la intervenció a l’interior de l’edifici i l’adequació dels jardins exteriors, i l’explicació de l’obra anirà a càrrec de l’arquitecte Orland Martí.

Es tracta de la rehabilitació integral de tot l’antic Convent de Santa Clara, construït a principis del s.XVIII i inclòs al Catàleg i Inventari dels Elements d’interès Històrico - Artístic i Arquitectònic de Lleida.

S'han reformat les dues ales que configuren l'edifici en forma de L, rehabilitant les façanes, cobertes i els sostres intermitjos, alhora que s'han adequat tots els espais interiors mantenint la composició original de tot el conjunt, amb les garanties d’estabilitat, funcionament i nous usos requerits.

Conjuntament amb aquesta intervenció a l'edifici, s'ha realitzat també l'adequació dels antics horts com a espai d'ús públic (plaça), conservant l'arbrat existent, i permetent la connexió amb el carrer Nou a través del porxo de planta baixa per la zona dels antics safarejos de les monges.

Per participar-hi cal inscripció prèvia trucant al 973 22 89 21 o envient un correu electrònic.
Versió per a imprimirPDF version