El COAC Girona convoca el Concurs de l'Edifici de la Pia Almoina

El COAC Girona convoca el Concurs de l'Edifici de la Pia Almoina

Imatge: 
© Col·legi d'Arquitectes de Catalunya (COAC)
La Demarcació de Girona del Col·legi d’Arquitectes de Catalunya (COAC) convoca el Concurs per a l’adjudicació del projecte bàsic i executiu i l’estudi de seguretat i salut per a l’adequació i millora dels tancaments de l’escala i dels espais relacionats amb ella pel que fa a l’accessibilitat i l’eficiència ambiental i energètica.

L'objecte del concurs consisteix en la selecció de la millor proposta per a l’actualització i millora de l’espai de l’escala de l’edifici de la Pia Almoina, per resoldre les patologies de deteriorament dels tancaments, millorant els aspectes d’eficiència ambiental, energètica i d’accessibilitat pel que fa als espais que serveix.

Les bases del concurs es fan públiques el 25 de febrer de 2015, data en què s’obre el termini de presentació de propostes, que finalitzarà el divendres 20 de març de 2015.

DOCUMENTACIÓ

- Bases del concurs | Annex A: Sol·licitud de participació
- Documentació tècnica de l’estat actual de l’edifici
- Reportatge fotogràfic
- Dies de visita a la Demarcació: dimarts i dijous, de 10 a 14 hores.

A mesura que es vagin incorporant nous apartats amb documentació per als participants, s’informarà a través del butlletí electrònic @COAC i de la pàgina web del Concurs.


13/02/2015
Tornar