Puntúa de l'1 al 5 els següents aspectes de les noves seccions.
Pregunta 1 2 3 4 5
Disseny del nou entorn
Facilitat d’ús
Utilitat de les gestions que pots realitzar
Impressió general
Fons Next Generation nova convocatòria de concessió d'ajuts

Convocatòria de concessió d'ajuts per a la millora de les infraestructures de telecomunicacions en edificis

Imatge: 
© Col·legi d'Arquitectes de Catalunya (COAC)
El 8 de setembre s’ha publicat al DOGC l’anunci de la convocatòria la Resolució de Convocatòria de concessió d’ajuts per a la millora de les infraestructures de telecomunicacions en edificis.

Les subvencions previstes en aquesta convocatòria es regeixen per les bases reguladores aprovades per l’Ordre VPD/112/2022, de 16 de maig.

Aquests ajuts tenen com a objectiu la millora de les infraestructures de telecomunicacions en edificis o conjunts d'edificacions subjectes al règim de propietat horitzontal, en el marc del Pla de recuperació, transformació i resiliència –finançat per la Unió Europea-NextGenerationEU. S'adrecen a les comunitats de propietaris d’edificis o conjunts d’edificacions subjectes al règim de propietat horitzontal i construïts abans de l’any 2000.

La dotació màxima prevista en aquest programa és de 11.835.648 € i les actuacions subvencionables que considera són la realització de:

a) Infraestructura de telecomunicacions adaptada per a la radiodifusió sonora, televisió digital i banda ampla ultraràpida (instal·lació completa)

b) Infraestructura de telecomunicacions adaptada per a la radiodifusió sonora, televisió digital i banda ampla ultraràpida (instal·lació parcial, en no incloure per a radiodifusió sonora i televisió digital ni els elements de captació –antenes– ni d’adaptació –equipament de capçalera–)

c) Infraestructura de telecomunicacions adaptada, exclusivament, per a banda ampla ultraràpida

La quantia màxima subvencionable serà en funció de l’actuació realitzada.

El termini de presentació de sol·licituds s’inicia l’endemà de la seva publicació al DOGC i finalitzarà el 30 de juny del 2023.

Les actuacions hauran d’estar executades el 31 de desembre de 2023.

Cal consultar el text de la convocatòria per veure els detalls i particularitats d’aquesta. Per a més informació pots consultar el web de la Generalitat.

A més, el proper dia 13 d’octubre, a partir de les 9:30 hores, es farà una sessió informativa en format Webinar amb la finalitat de presentar les principals característiques d’aquest programa d’ajuts, així com també per plantejar i mirar de resoldre dubtes i aclariment que hagin sorgit o puguin sorgir. Accedeix a la sessió.
19/09/2022
Tornar