Puntúa de l'1 al 5 els següents aspectes de les noves seccions.
Pregunta 1 2 3 4 5
Disseny del nou entorn
Facilitat d’ús
Utilitat de les gestions que pots realitzar
Impressió general

Nova pedalada de l'AAUC: "L'impacte dels grans equipaments esportius a la ciutat. El cas del FC Barcelona"

Imatge: 
© Futbol Club Barcelona

L’Agrupació d'Arquitectes Urbanistes del COAC (AAUC) ha organitzat, dins del quart cicle de Pedalades, una nova sortida que tindrà lloc el dissabte 24 de novembre.

Els grans equipaments esportius tenen dimensions molt diferents del teixit comú de la ciutat. Es tracta de grans superfícies on compta molt la relació del seu perímetre amb la resta del conjunt urbà. En el cas del Futbol Club Barcelona (FCB) tenim tres exemples ben diferents: la Ciutat Esportiva Joan Gamper, la zona de l'actual estadi del FCB i l'antic camp de Les Corts (1922-1966).

A la Ciutat Esportiva Joan Gamper ens rebran en Jordi Moix (vicepresident tercer i responsable de l'Espai Barça del FCB) i l'Enric Batlle (arquitecte) que ens acompanyarà tot el trajecte (carril bici dissenyat pel seu despatx, Batlle i Roig).

Al camp del FCB ens acompanyarà l'Albert Blanch, arquitecte de l'equip Blanch i Conca, redactors de la MPGM i l'Aurora López, gerent adjunta de l'Ajuntament de Barcelona.

El punt de trobada serà a les 10:00 h a la parada Sant Feliu-Consell Comarcal (final de la línea T3 del Tram Llobregat) i acabarem als voltants de les 14:00 h amb el tradicional dinar col·loqui al Resturant Come-Come (C. Viladomat, 322-324).

Els participants poden portar la seva pròpia bicicleta, tot i que hi ha la possibilitat de llogar-ne una de normal o d'elèctrica, que es lliurarà al lloc de sortida i es recollirà al final del recorregut. 

INSCRIPCIONS TANCADES.

Veure programa

La visita és gratuita per als membres de l'AAUC. En cas contrari tindrà un cost de 10 euros.
Lloguer bicicleta normal: 12 €
Lloguer bicicleta elèctrica: 24 €
Dinar: 20 €

Versió per a imprimirPDF version