Puntúa de l'1 al 5 els següents aspectes de les noves seccions.
Pregunta 1 2 3 4 5
Disseny del nou entorn
Facilitat d’ús
Utilitat de les gestions que pots realitzar
Impressió general
Conferència "Fora dels sistemes" a càrrec d'Harquitectes

Conferència “Fora dels sistemes” a càrrec de l’estudi Harquitectes

Imatge: 
© Adrià Goula
En el marc del curs Nous Sistemes Constructius, l’Escola Sert organitza la conferència "Fora dels sistemes" a càrrec de l’estudi Harquitectes, que tindrà lloc el proper dimarts 1 de juny a les 17.30 h, i compta amb la col·laboració de l'Àrea de Cultura del COAC.

L’arquitectura està construïda a partir de matèria inerta. La seva organització explica i defineix el caràcter de cada edifici. Cada projecte podria ser una resposta concreta al context. Cada vivència, una experiència material i emocional inèdita. Sovint cal transcendir els sistemes constructius establerts. Redefinir les necessitats, superar els productes per recuperar la matèria. Poder fer-la renéixer en cada projecte. De tots aquests aspectes en parlarem amb el despatx Harquitectes.

Fundat el 2000, Harquitectes és un estudi situat a Sabadell (Barcelona) dirigit pels arquitectes David Lorente, Josep Ricart, Xavier Ros i Roger Tudó. Més informació.

"Nous Sistemes Constructius" es treballen els criteris d'elecció de sistema constructiu més adequat en relació amb el projecte i als factors d'ús i entorn, tenint en compte el nou marc normatiu, l'emergència climàtica i l'aparició de nous sistemes constructius.

La jornada és gratuïta, però cal inscripció prèvia.

Versió per a imprimirPDF version