Puntúa de l'1 al 5 els següents aspectes de les noves seccions.
Pregunta 1 2 3 4 5
Disseny del nou entorn
Facilitat d’ús
Utilitat de les gestions que pots realitzar
Impressió general

Harquitectes, guardonat per la rehabilitació de la Lleialtat Santsenca en els Premis Ciutat de Barcelona

Imatge: 
Projecte de rehabilitació de la Lleialtat Santsenca. Autors: Harquitectes © Fotografia: Adrià Goula
El passat dia 1 de febrer es van donar a conèixer els guardonats en l’actual edició dels Premis Ciutat de Barcelona. Harquitectes s’ha endut el premi en la categoria d’Arquitectura i Urbanisme per la rehabilitació de l’edifici Lleialtat Santsenca, un edifici catalogat situat al carrer d’Olzinelles, 31 de Barcelona.

El jurat format per Olga Tarrassó, Ramon Faura, Eva Prats, Franc Fernández, i Alessandro Scarnatto ha premiat l’obra “per l’acurat equilibri entre la intervenció nova i l’edifici existent, gràcies a un projecte dinamitzador, honest en el tractament dels materials i fet des de criteris de sostenibilitat ambiental”.

La Lleialtat Santsenca (1928) és una antiga cooperativa del barri de Sants de Barcelona, la rehabilitació de la qual s’ha dut a terme amb l’objectiu de recuperar-ne l’esperit. Les instal·lacions acolliran un centre cívic i associatiu, respectant al màxim el procés col·laboratiu que van impulsar les entitats del barri.

L’acte de lliurament tindrà lloc avui 15 de febrer al Saló de Cent de l’Ajuntament de Barcelona i serà presidit per l’alcaldessa de Barcelona, Ada Colau, i el comissionat de Cultura de l’Ajuntament, Joan Subirats.

Anualment, sota l’organització de l’Institut de Cultura, l’Ajuntament convoca els Premis Ciutat de Barcelona, que tenen com a objectiu reconèixer i premiar la creació, la investigació i la producció cultural de qualitat realitzada a Barcelona. Entre els guardonats hi trobem artistes i creadors de vint disciplines diferents.
15/02/2018
Tornar