Puntúa de l'1 al 5 els següents aspectes de les noves seccions.
Pregunta 1 2 3 4 5
Disseny del nou entorn
Facilitat d’ús
Utilitat de les gestions que pots realitzar
Impressió general

Exposició: ReHabilitem

Imatge: 
© ReHabilitem
La seu de Vic del Col·legi d'Arquitectes de Catalunya acull, fins al 30 de juny, l'exposició 'ReHabilitem'.

La mostra té com a objectiu fomentar la cultura de la rehabilitació d’edificis entre la ciutadania, i donar a conèixer els avantatges que té el manteniment dels edificis, així com adaptar-los a les necessitats actuals de confort i estalvi energètic. 

Es tracta d’una exposició sensorial i interactiva que dona resposta a preguntes com què és i per què cal rehabilitar, com s’ha de fer, o quins ajuts hi ha per fer-ho, posant especial èmfasi en l'oportunitat que representen els fons Next Generation. Amb missatges positius i informació clara i accessible, la mostra ajuda a superar les barreres percebudes que dificulten implicar-se en un projecte de rehabilitació, des de la por a la burocràcia fins a la desconfiança amb els professionals. 

'ReHabilitem' mostra els beneficis que comporta la rehabilitació dels edificis, tant a nivell particular com també a nivell col·lectiu, mitjançant dos panells amb informació d’utilitat tant per als ciutadans, com per als professionals del sector i altres agents que participen en el procés rehabilitador.

L'exposició serà itinerant amb la finalitat de donar instruments a la ciutadania i facilitar als municipis la seva tasca de sensibilització.

El dijous dia 11 de maig a les 11h hi ha organitzada una jornada informativa sobre els ajuts de rehabilitació d'edificis del fons Next Generation més informació aquí.

Organitza:


Versió per a imprimirPDF version