Puntúa de l'1 al 5 els següents aspectes de les noves seccions.
Pregunta 1 2 3 4 5
Disseny del nou entorn
Facilitat d’ús
Utilitat de les gestions que pots realitzar
Impressió general

Curs bàsic de prevenció i seguretat en matèria d'incèndis

Imatge: 
Curs bàsic de prevenció i seguretat en matèria d'incèndis

Apunta't al Curs bàsic de prevenció i seguretat en matèria d'incèndis, que ofereix l'escola Sert del COAC Tarragona a partir del 17 de setembre de 2020.

Inscripcions i més informació

Aquest curs prepara per l’accés a l’examen oficial per obtenir la Certificació tècnica de Nivell Bàsic de Prevenció i Seguretat en cas d’Incendi, expedida per l’ISPC!

Dirigit a persones amb titulació universitària de primer o segon cicle, de caire científic o tècnic, que desenvolupin la seva professió o bé pretenguin fer-ho en entitats col·laboradores de l’Administració en matèria de prevenció d’incendis, en ajuntaments, consells comarcals o d’altres administracions públiques responsables o participants de la tramitació de llicències d’obres i/o d’activitats, i també personal tècnic redactor i/o director d’execució de projectes tècnics en matèria de prevenció d’incendis.

El curs s’estructura en 51h presencials, 16h NO presencials i 29,5h d’exercicis. Que corresponen a un total de 81 hores equivalents. Les sessions presencials es fan entre setembre i desembre de 2020, generalment els dijous al matí de 10 a 12h o de 10 a 13h. També hi ha algunes sessions els dimarts a la tarda de 16 a 20h.

Es planteja com una formació presencial amb la possibilitat de fer-la online si la situació vers la covid-19 no ho permet.


logo del coac

Versió per a imprimirPDF version