Puntúa de l'1 al 5 els següents aspectes de les noves seccions.
Pregunta 1 2 3 4 5
Disseny del nou entorn
Facilitat d’ús
Utilitat de les gestions que pots realitzar
Impressió general

La Comissió Europea posa a disposició pública el DEUC

Imatge: 
© Col·legi d'Arquitectes de Catalunya (COAC)

La Comissió Europea ha posat a disposició pública un servei gratuït que permet als compradors públics dissenyar un model de DEUC (Document Europeu Únic de Contractació) per a un determinat procediment de licitació o reutilitzar un model ja emprat en un procediment anterior. Així mateix, les empreses licitadores podran omplir, descarregar, imprimir i presentar el DEUC relatiu a un procediment de licitació determinat.

El Document Europeu Únic de Contractació consisteix en una declaració d'idoneïtat, solvència financera i capacitat de les empreses, utilitzada com a prova del compliment dels requisits exigits en tots els procediments de contractació pública que rebassen el llindar de la Unió Europea. 

Segons la normativa europea, en determinades licitacions (procediments subjectes a les directives), el DEUC serà el formulari normalitzat que s’haurà de seguir, tot i que els estats membres podrien decidir utilitzar-lo també per a altres tipus de licitacions.

Gràcies a aquest document, els licitadors ja no hauran de proporcionar proves documentals completes i diferents formularis utilitzats anteriorment. El formulari en línia es pot omplir, imprimir i, després, enviar a l'adjudicador juntament amb la resta de l'oferta.

Els licitadors podran ser exclosos del procediment o ser objecte d'enjudiciament si la informació continguda en el DEUC s'ha falsejat greument, s'ha ocultat o no pot completar-se amb documents justificatius.

· Consulta les FAQ's de la Comissió Europea sobre el DEUC electrònic.

· Accedeix al web de la Comissió Europea.

· Formulari normalitzat DEUC (Reglament).

· Formulari normalitzat DEUC en català.

4/05/2016
Tornar