enquesta covid-19

ENQUESTA COVID-19: Recollim dades sobre l’impacte en la professió. Participa-hi!

Imatge: 
© Col·legi d'Arquitectes de Catalunya (COAC)
[ENQUESTA TANCADA]

Davant de les conseqüències socials i econòmiques que l’estat d’alarma ha provocat, creiem que és moment de conèixer com la professió està afrontant aquesta crisi.


Per fer-ho, posem en marxa una enquesta anònima dirigida al col·lectiu d'arquitectes, col·legiats i no col·legiats, que pregunta per l’impacte professional i personal que estem patint i també demana opinió sobre la tasca del COAC i de les administracions públiques.

Amb la informació recopilada podrem conèixer de forma acurada l’impacte de la COVID-19 en el nostre sector, i quines conseqüències preveiem que pot tenir a mig i llarg termini. Disposarem d’unes dades que ens han de ser molt útils a l’hora de demanar a l’Administració que s’impliqui en trobar mesures que ens ajudin a recuperar-nos.


Per aconseguir-ho, hem compartit la iniciativa amb el CSCAE, de manera que avui mateix la resta de col·legis de l’estat també la faran arribar als seus col·lectius.

T’animem a participar-hi i a compartir-la amb la resta de professionals que coneixes que no estan col·legiats. Com més respostes obtinguem, més complerts seran els resultats!

Moltes gràcies!!!

 
6/04/2020
Tornar