Parc entre Barcelona i Esplugues de Llobregat

El COAC i la UB signen un conveni per al desenvolupament d'un postgrau sobre renovació urbana

Imatge: 
Batlle i Roig Arquitectes | Obra seleccionada a les Mostres d'Arquitectura del COAC

POSPOSAT | El postgrau ha quedat posposat fins a nou avís.

El Col·legi d’Arquitectes de Catalunya, a través de l’Escola Sert, i la Universitat de Barcelona, han signat un conveni de col·laboració per a la realització del Postgrau en Gestió sostenible de la Renovació Urbana que impulsa la institució universitària.

El programa formatiu, que començarà el proper mes de gener, vol donar resposta als reptes que planteja la gestió del món professional i de les ciutats, on la renovació urbana hi té un paper cabdal. El nou programa formatiu pretén que els alumnes adquireixin coneixements professionals tècnics, teòrics i estratègics sobre la renovació urbana i la seva gestió des de la perspectiva sostenible.

La formació està enfocada a professionals de l’àmbit públic i privat, interessats en adquirir una sèrie de competències d'especialització sobre l'anàlisi i la gestió sostenible de la renovació urbana.

Gràcies a aquest conveni, els col·legiats del COAC gaudiran d’un 10% de descompte en el preu de la matrícula del curs. A més a més, l’acord també permetrà en totes les edicions del curs, entre un 10% i un 15% del professorat siguin arquitectes del COAC i que, una part de les sessions formatives es desenvolupin a les instal·lacions de l’Escola Sert. Podeu descarregar-vos el tríptic del postgrau.

El COAC i la Renovació Urbana
Fa temps que el COAC està immers en el foment de la renovació urbana al nostre país. El 2017 va impulsar el Pacte per a la Renovació Urbana de Catalunya i avui està activament implicat en el desenvolupament de l’Agenda Urbana de Catalunya. També, des del COAC, es va obrir el web renovaciourbana.cat, portal en el qual es pot trobar informació sobre la importància de la renovació urbana, així com dades sobre ajuts i subvencions.


17/12/2019
Tornar