Jornada tècnica CAMPUS PROFESSIONAL. LAMP | Il·luminació dinàmica
Imatge: 
© Col·legi d'Arquitectes de Catalunya (COAC)

CAMPUS PROFESSIONAL. LAMP | Il·luminació dinàmica

El proper 21 de maig, l’Escola Sert organitza una nova jornada tècnica dins el Campus Professional. L’empresa LAMP desenvoluparà una sessió sobre il·luminació dinàmica.

La sessió té per objectiu identificar els nous reptes als quals s’enfronta la il·luminació en el món actual. En aquest sentit, es repassaran les darreres tendències i canvis de paradigmes del sector i es treballarà la migració de les normatives quantitatives a les qualitatives. A més a més, es dedicarà una part de la jornada a l’impacte fisiològic i emocional de la llum i s’exposaran les principals aportacions de la il·luminació dinàmica i les seves aplicacions.

En aquest sentit, l’empresa LAMP, com a marca referent del sector, també aprofitarà la jornada per proposar solucions en el camp de la il·luminació dinámica per tal de donar resposta a les necessitats dels usuaris actuals, per tal de buscar el seu benestar i maximitzar la seva experiència.

Al final de la trobada hi haurà càtering per promoure el networking entre els assistents i perquè el contacte amb els experts sigui més proper i es puguin compartir experiències i resoldre tot tipus de dubtes.

El Campus professional és un espai de relació entre les empreses i institucions del sector i el col·lectiu d'arquitectes. El sector de l'arquitectura és cada vegada més complex i la seva ràpida evolució fa imprescindible la posada al dia dels professionals de l'arquitectura. Amb el Campus Professional es pretén impulsar la competitivitat, la producció i eficiència del sector a través d'activitats plantejades amb aquesta finalitat.

Pots tornar a veure la jornada en vídeo:

Versió per a imprimirPDF version