Puntúa de l'1 al 5 els següents aspectes de les noves seccions.
Pregunta 1 2 3 4 5
Disseny del nou entorn
Facilitat d’ús
Utilitat de les gestions que pots realitzar
Impressió general
Imatge: 
© Pexel

Curs d'Habilitats directives

El proper 6 de novembre iniciem a l’Escola Sert el curs ‘Habilitats Directives’, desenvolupat en el marc del conveni de col·laboració entre el Col·legi d’Arquitectes de Catalunya i Egara Formació i, per tant, que està subvencionat en la seva totalitat. 

L’objectiu del curs és que l’alumne adquireixi habilitats competencials com a directiu o directiva. Així, el lideratge, la conducció d’equips de treball, la gestió de la motivació i el talent o les habilitats com a desenvolupador de persones són algunes de les temàtiques principals que es treballaran durant aquesta formació.

A QUI VA DIRIGIT

El curs està plantejat per a arquitectes col·legiats al COAC amb despatx propi que tinguin professionals al seu càrrec i que vulguin potenciar les seves capacitats directives i aprendre a organitzar el seu equip mitjançant tècniques de motivació i de gestió del talent.

Per accedir al curs cal inscripció prèvia, ja que només s'oferten una vintena de places. Inscriu-te!

El COAC i Egara Formació van signar un conveni de col·laboració, mitjançant el qual les dues entitats proporcionen formació subvencionada per part del Consorci per a la Formació Contínua de Catalunya. Els cursos estan dirigits a tots aquells treballadors adscrits al Règim General, autònoms o aturats que tinguin interès a formar-se en àmbits tan diversos com l’adquisició d’habilitats directives, tècniques de venda o la creació d’empreses.

Versió per a imprimirPDF version