ESCOLA D'ESTIU | Innovació tecnològica aplicada a l'edificació
Imatge: 
© Col·legi d'Arquitectes de Catalunya (COAC)

ESCOLA D'ESTIU | Innovació tecnològica aplicada a l'edificació

Com seran les cases del futur? Fins a quin punt la tecnologia revolucionarà la manera com entenem les ciutats i els seus edificis?

Les ciutats intel·ligents, els edificis connectats són cada vegada més a prop i, en alguns casos, s’han convertit ja en una realitat. I en aquest marc es desenvolupa el nou curs de l’Escola d’Estiu ‘Innovació tecnològica aplicada a l’edificació’.

El 25 de juny s’inicia aquesta formació, dirigida a professionals vinculats al món de l’arquitectura, però també a tots aquells interessats en la tecnologia i la seva aplicació en el camp de l’edificació.

L’adquisició de coneixements bàsics sobre la integració de les noves tecnologies en l’edificació és el principal objectiu d’aquest nou curs, que pretén que els alumnes surtin de la formació amb la possibilitat d’aplicar els conceptes apresos en els seus projectes. Per això, es treballaran conceptes com la domòtica i l’automatització, els edificis de consum d’energia quasi nul·la (nZEB) o les ciutats i els edificis intel·ligents.

Aquest i tots els altres cursos de l'Escola d'Estiu 2019 gaudeixen d'un descompte del 20%Inscriu-te!

Versió per a imprimirPDF version