Imatge: 
© Pol Viladoms

Postgrau de l'Escola Sert en Facility Management (6a edició)

El proper mes de setembre començarà la sisena edició del Postgrau en Facility Management, dirigit pels arquitectes Felip Neri Gordi i Lluís Dalmau. 

El Facility Manager és la figura clau per optimitzar els recursos de les empreses. Planifica els manteniments preventius i correctius dels edificis, implementa tecnologies intel·ligents, gestiona els espais i noves ubicacions i estalvia despeses energètiques. Amb criteri professional, decideix davant una opció de compra o lloguer, gestiona la subcontractació de serveis i selecciona el programari de gestió més adequat.

L'objectiu del curs és que el professional adquireixi noves capacitats de gestió i planificació que li permetin garantir el nivell de servei més adequat als usuaris interns i externs d'una organització.

El postgrau està estructurat en sis mòduls i tractaran els següents temes: 

1. Models de planificació i implantació del Facility Manager en diferents organitzacions 

2. Gestió patrimonial, sostenibilitat i prevenció de riscos 

3. El Facility Manager en la fase de projecte i obra

4. Negociació i gestió de contractes de manteniment i serveis

5. Gestió d'espais en diferents tipologies d'edifici i zones d'ús públic

6. Costos i inversions derivades del Facility Manager i el cicle de vida


Durant el postgrau es realitzaran visites guiades a edificis de diferents tipologies i usos, tant públics com privats, amb l'objectiu de conèixer in situ el rol del Facility Manager. 


20% descompte per a matriculacions fetes abans del 25/08/2018.

Els treballadors de l'Administració Pública tenen un preu especial dins de la col·laboració amb EAPC (consulta condicions).

Versió per a imprimirPDF version