Puntúa de l'1 al 5 els següents aspectes de les noves seccions.
Pregunta 1 2 3 4 5
Disseny del nou entorn
Facilitat d’ús
Utilitat de les gestions que pots realitzar
Impressió general
Foto, Pere castelltort, Ana Prados, Felip Neri Gordi i Lluís Dalmau

El postgrau de Facility Management de l’Escola Sert guanya un premi per la seva labor educativa

Imatge: 
© Col·legi d'Arquitectes de Catalunya (COAC)

El postgrau en Facility Management de l’Escola Sert, dirigit pels arquitectes i facility managers Felip Neri Gordi i Lluís Dalmau, ha rebut el Premi extraordinari del jurat que atorga anualment la revista Facility Management & Services, organisme de referència del sector del FM a nivell estatal. El guardó vol distingir la seva labor educativa dirigida a professionals tant del sector privat com de les administracions pel seu esforç a millorar i professionalitzar el sector.

El postgrau de l’Escola Sert ja compta amb sis edicions realitzades i començarà la setena el proper mes de setembre, de la mà de l'Escola d'Administració Pública com en els darrers dos anys. El curs recorre en sis mòduls les funcions del facility, com els models de planificació, la gestió patrimonial, la gestió de projectes, obres i contractes de manteniment i serveis, la gestió d’espais, o els costos i les inversions derivades del FM. El postgrau està dirigit a tots els arquitectes interessats i als professionals de qualsevol administració pública.

Un impuls per a la professió del Facility Management
L’entrega de premis ha tingut lloc el 4 de juliol dins la VI Trobada Facility M&S organitzada per la revista i que s’ha focalitzat en la digitalització des de la visió del facility. Sota el títol “El impacto de la digitalización en el FM. Innovaciones”, l’esdeveniment ha abordat l’impacte del IoT (Internet of Things) i les noves tecnologies en la professió a Espanya.

L’objectiu de la trobada és impulsar el negoci del FM al país reconeixent les iniciatives, projectes i professionals del sector. A més del premi lliurat a l’Escola Sert, el Consell Tècnic Assessor de la publicació també ha volgut distingir altres iniciatives. El premi a millor projecte en FM&S se l’ha endut Mahou San Miguel, pel seu projecte Model de FM amb abast global; en l’àmbit d’innovació, el guardó ha estat per Acciona Facility Services, amb un projecte de gestió de FM amb model BIM i tecnologies inversives; i també s’ha lliurat un premi al mèrit en la trajectòria professional a Fernando Redondo, professional amb més de 40 anys d’experiència.

També et pot interessar:

ARTICLE: El Facility Management es consolida com un dels perfils professionals que més creixeran, amb un paper clau en entorns innovadors

26/06/2019
Tornar