Puntúa de l'1 al 5 els següents aspectes de les noves seccions.
Pregunta 1 2 3 4 5
Disseny del nou entorn
Facilitat d’ús
Utilitat de les gestions que pots realitzar
Impressió general
S’organitza la 1a Fira de la Rehabilitació

S’organitza la 1a Fira de la Rehabilitació, orientada a la ciutadania

Imatge: 
© REhabilita, CAATEB
En el marc de la Setmana de la Rehabilitació, que tindrà lloc del 9 al 14 de desembre, els dies 13 i 14 es desenvoluparà a la plaça de les Glòries de Barcelona la Fira de la REhabilitació, dirigida a la ciutadania, propietaris individuals i representants de comunitats de propietaris. Aquest esdeveniment, organitzat pel CAATEEB, compta amb la participació del COAC i inclou xerrades i conferències, demostracions pràctiques i tallers familiars, així com una oficina d'assessorament jurídic i tècnic oberta a tothom per a la rehabilitació d'habitatges.

 

ASSESSORAMENT PERSONALITZAT PER A LA REHABILITACIÓ D'HABITATGES

Ubicada a l’Oficina de la Rehabilitació de la Fira, l'Assessoria és un espai obert de contacte directe amb la ciutadania i el sector professional que hi serà present, on es dóna informació i assessorament sobre la normativa vigent en matèria de rehabilitació i els ajuts als quals es pot optar, així com les intervencions tècniques més necessàries i habituals als edificis de la ciutat.

El COAC hi participa contribuint a què arquitectes especialistes en rehabilitació atenguin les consultes de ciutadans i comunitats de propietaris sobre els seus habitatges, utilitzant per això recursos informàtics que permetin fer un primer anàlisi ràpid en base a la ubicació de l’edifici, l’aspecte de la seva façana i si està o no afectat per normativa específica municipal. D’aquesta manera, el ciutadà obtindrà informació i recomanacions sobre possibles patologies, accions de manteniment o millora a realitzar i subvencions a les quals es pot optar.

TALLERS FAMILIARS
 
Els tallers que organitza el COAC són: 

"Taller KAPLA: Torres de Barcelona" (13 de desembre de 16.30 a 18.30 h). Taller de construcció amb Kapla per a infants de 6 a 12 anys. La Kapla és un joc pedagògic i tradicional que té com a base unes peces de pi rectangulars, de la mateixa mida, i amb la combinació de les quals, sense encaixos, es poden construir diferents figures. Taller patrocinat per l'Ajuntament de Barcelona.

- "Recicla l'Eixample" (14 de desembre de 12 a 14 h). Taller per a nens que té per objectiu familiaritzar-los amb l’Eixample de Barcelona, fer-los reflexionar sobre les seves mancances i possibles millores per, finalment, fer noves propostes a través d’una maqueta col·lectiva que es farà amb materials reciclats per a fomentar la consciència ambiental. El taller estarà conduït per El Globus Vermell.

Els tallers familiars són gratuïts però cal inscripció prèvia.
Per veure el programa complet d'activitats de la Fira de la REhabilitació cliqueu aquí

1/12/2014
Tornar